Elektroninė revoliucija Lietuvoje: registruotus laiškus keis elektroniniai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BishopaZ 2013-01-07 08:53
nesamone, tai ka elektroniniu budu man tikra knyga atsius? registruotu laisku labai retai kas tik zodzius ir ar atvirukus siuncia
Tomsonas1 2013-01-07 09:27
Apie kokias knygas čia šnekate. Čia kalba eina apie susirašinėjimą su valstybinėmis institucijomis ir ne tik. Ta prasme, kad per kuriamą sistemą pateikti dokumentai teisiškai skaitysis pristatyti ir nereiks jų siųsti registruotu paštu.
Creatium 2013-01-07 10:53
Tradicinis variantas: perskaičiau pavadinimą ir pakomentavau.
kestutisz 2013-01-07 12:25
Na, perskaičiau, ir vistiek "neįrūkau" tos "sistemos". Kam tas iš vardo/pavardės generuojamas ID? Jei tai vistiek ne emailai - koks skirtumas kaip atskirti vartotojai vidinėse duomenų bazių struktūrose, kur vistiek greičiausiai figūruoja asmens kodas, ir vieni vartotojai kietiem pranešimų vistiek nesiuntinės? Jungiantis gi į visokias vmi/sodras/pan gi nekuriami dirbtiniai id? T.y. gal ir kuriami, bet vartotoajm to nesimato ir jiem nereikia kvaršinti galvos. p.s. o pakeitus pavardę registruotis iš naujo su nauju id? ir koks dar "atsitiktinis skaičius", kas per žingsnis atgal - pvz net senoviniam asmens kode paskutiniai skačiai ne belekokie, o kontrolinė suma p.p.s. - ir kam dar viena eiliė "inovacinė" sistema? Galima gal būtų nors vieną privesti iki naudotinos būsenos? Yra jau vmi/sodros (saldžioji porelė - pvz vmi negali išduoti verslo liudijimo, net popierinio, ką jau apie tokį stebuklą kaip elektroninį jų išdavimą, nes "sodra rodo" kažkokią skolą - kokią neaišku, čia atskira respublika). Turim dar epaslaugos (kur negaliu užregistruoti vaiko gyvenamosios vietos, nes reikia sulaukti savininko - t.y. mano paties sutikimo, o prašymo patvirtinti nesulaukiu), kam dar viena? Aukščiau minėtose bent jau buvo galima išorinį emailą nurodyti kur siųsti informaciją apie gautus pranešimus, o ne pastoviai knaisiotis po belenkiek stabdančius webus, o čia bijau kad bus "saugi alternatyva elektroniniam paštui" todėl gali ir nesiųsti laiškų į išorę :)