Londone padirbėjęs lietuvis sukūrė tai, ko Baltijos šalyse dar nebuvo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-05-01 23:15
Papilstė, papilstė iš tuščio į kiaurą, nu tegu ima 10 gabalų ir kiekvieną mėnesį ji padvigubina, ar patrigubina, kokios problemos, jei jau toks kietas daktaras ir tt.?
vytautas.mickevičius 2015-05-03 18:08
10 gabalų nu aišku, runkeliui čia didžiuliai pinigai atrodo, bet žmonės, kurie rimtai užsiima investavimu, žaidžia su švelniai tariant didesnėm pinigų sumom. O jeigu jau pezi apie pinigų patrigubinimą kiekvieną mėnesį, tai tampa aišku, kad nesugebėtum net parašyt "investicinis fondas" be klaidų, jau nekalbant apie suvokimą, kas tai apskritai yra.
bahuriux 2015-05-04 09:18
Matomai, kad pats nežinai ką reiškia sąvoka geometrinė progresija. Kalba straipsnyje eina apie super duper algoritmus kurie daro stebuklus. Aš žinau tik tiek, kad tie kurie mokina investuoti ir prekiauti, patys nemoka to daryti, antraip jie būtu milijardieriai, o ne investavimo organizatoriai, ar 'mokytojai'. Čia tokia labai logiška ir paprasta įžvalga, neatrodo?
vytautas.mickevičius 2015-05-04 16:25
1. Prie ko čia ta geometrinė progresija? 2. Kur parašyta apie super algoritmus ir stebuklus? Ar tau po defoltu atrodo, kad kiekviena technologijos naujovė žada stebuklus? Be to, jei kažkas netyčia ir sukurtų algoritmą, kuris nerealiai daro pinigus, tai tikrai nepultų visiems girtis, būk ramus. 3. Vėlgi - siūlau labiau pasidomėti investavimu, nes iš tavo rašliavos atrodo, kad jei jau moki investuoti, tai "paėmei 10 gabalų, pradėjai trigubint kas mėnesį, ir po poros metų - milijardierius". Taip nebūna, ir net geriausi investuotojai patiria nuostolių. Čia sunkus ir sekinantis darbas - tiems, kas supranta, kas tai yra. Kas nesupranta, tai jo - "nieko neveiki, spaudai miktukus ir bira melejonai". 4. Taisyklė "kas moka - daro, kas nemoka - moko" yra teisinga, bet tik žemesniame lygyje (pvz. pažiūrėk kiek geriausių pokerio žaidėjų atidaro savo mokyklas). O čia jau kalba eina apie žmogų, kuris šį tą sugebą ir šį tą daro, o kad moko ir auginasi sau darbuotojus - čia blogai?
immortallt 2015-05-04 16:34
Nupieštai perdėm gražiai. Kaip visi forex modeliai su 10,000% palūkanom per mėnesį ar savaitę. Realybėje.... Na realybėje deja tas pats modelis taip nesuveikia kažkodėl? Kodėl? Devil in the details.
FtBall 2015-05-04 18:30
Visur tas pats. Sako, jog programuotojų aukso amžius, bet irgi tenka dirbti, ir tikrai daugiau, nei vidutinis. Tačiau atitinkamai ir įvertinimas/užmokestis.
zet 2015-05-05 00:53
tai kad nieko naujo, kai atsirado dirbtinis intelektas (matamatiniai bei algoritminiai moduliai) puole visi rinkoms juos rasyti. Yra ir nemazai tu programu parasyta. Tik su laiku tas susizavejimas bleso, bleso.... Teko ir paciam ju pasirasyti. Sie moduliai pasiteisins ar pasiteisna, jei viskas vyksta pagal nematomus desnius, ar ciklus kur tiesiogiai ju mokslas ismatuoti negali. Bet cia jau tikejimas gaunasi, net jei tris kart ekonomika padare panasu cikla, tai nereiskia kad ir ketvirta karta jis bus. Pvz atsiranda karai, susikuria europos sajungos, daug ivykiu. Grubiai tariant jo darbas turetu buti toks: atrasti jau esama istorijoje kreive ar ju visuma ir atitinkamai prognozuoti jos busena. Manau cia labai svarbu moketi save ir savo darba parduoti. Jei jis tai padarys ir is to susikraus pinigu: valio, as ji tikrai sveikinu:) nors kartu manau, kad panasiu darbu tikrai yra