Naujasis „iPad 3“: kas gi tai per paukštis? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hoppipolla 2012-03-08 16:42
Samsung'o Android telefoną turiu, tai tragedija.
Anonymous 2012-03-08 16:52
as ir turiu htc desire.. is pradziu labai ciki buvo ir patiko.. bet dabar pradeda striginet.. labiausiai nervindavo, kad vidines atminties ten beveik nera, tai vos kelis appsus galima isirasyti.. bet dabar labiausiai nervuoja, kad kartais tiesiog pradeda grybauti ir strigineti.. labiausiai sunervino, kad telefa teko perkrauti, nes nuo per didelio zinuciu skaiciaus telefone jis tiesiog "pakibo".. ir siaip atidarius sms zinuciu aplanka, jei jame yra nemazai sms, tai jau batai su performancu.. beja, pas mane daugiau nei 100sms tikrai neturejo buti.. nes as ju beveik nenaudoju.. beja, plansete dar ir errorus daznai meto paleidinejant appsus ar besinaudojant jais.. bet teko girdeti, kad iphone 3 irgi turejo kelias problemeles.. plius pas juos nepatogus kontaktu manageris.. ten neina sugrysti atgal.. visada reikia per naujo eiti i kontaktus..
Hoppipolla 2012-03-08 16:54
Jo, pakibimas iš oro, ir žinučių problema man žinoma. Galėtų jie tiesiog išvis nepardavinėti tokių pigesnių modelių nes tik savo vardą apšika ir daugiau nieko. Atminties irgi pas mane labai mažai, nervina, galvojau, kad jau sukūrė telefą gal bent bus padarę, jog optimaliai veiktų, stringa kiekvieną dieną.
Anonymous 2012-03-08 17:10
idomu kaip su tuo CyanogenMod.. reiks paklaust kada prie progos, nes isirase vienas i htc desire.. dar sake, kad vietos kurkas duagiau dabar turi, nes i kortele susiraso nemazai.. beja, kai pirkau htc desire, tai tuo metu jis nebuvo is pigiausiu variantu.. dar prie progos labai noreciau ispeikti ta smartfona kur kazkokia nezinoma os naudoja samsungas, o omnitelis pusvelciui su akcija atidavineja siuo metu.. neimkit jo kad ir nemokamai, nes jie genda ziauriai, o veikia tragiskai.. aplamai, buvom nuvaziuot i omniteli paziuret telefonu.. sako sutartis baiges, o senas prastas tel.. tai nuvaziavau paziuret ir kai paziurejau ka jie ten siulo, tai as pakraupau.. (cia apie pigienas, nes nenorejo pirkt brangaus tel..) tai su kitu kur irgi turėjęs androida nusprendem, kad gal geriau sedeti su senu telefonu nei pirkti nauja.. aj dar apie samsung galaxy tab 10.1 pamirsau pamineti, jog hdmi gali sukelti nusivylimu, nes procas nepaveza aukstos kokybes filmu, o plansete nepalaiko visu televizoriu modeliu.. tai kai perkat plansete, tai gerai issiaskinkit ar tie lizdai ir adapteriai isvis realiai panaudojami gyvenime.. p.s. einu pabaigti skaityt straipsni..
Anonymous 2012-03-08 17:18
išsitaisykite klaidas, nes ipad 3 yra 4 branduolių, o ne 2. p.s. ne, nu tikrai pribaigs mane tie iheiteriai.. nafik reik rasyt straipsnius, jei apie tai nesidomi? priraso nesamoniu ir tada visi prisiskaite rasineja, kad nieko naujo..
Paprastas_zmogus 2012-03-08 17:20
Šiaip taisyti nieko nereikia. procesorius liko dviejų branduolių, o va GPU - 4.
Anonymous 2012-03-08 17:26
sorry tada
hostgator 2012-03-08 17:27
Ka gi, ipad nubloske konkurentus i akmens amziu.
Hoppipolla 2012-03-08 17:28
Kuo, rezoliucija ?
Arthuras 2012-03-08 17:30
Xex, galėtum savo skambius teiginius "x2,x4 kartus greitesnis" kuo nors pagrįst, nes dabar tai man šitie skambūs šūkiai nieko nerodo ir nesako. O šitas teiginys viską pasako apie iLover'ius.
Hoppipolla 2012-03-08 17:39
Leisk gi pasidžiaugti jiems, kad naudoja tai kas jiems patinka ir jaučiasi protingesni prieš tuos kurie irgi naudoja kas jiems patinka. Labai daug racionalumo čia.
Anonymous 2012-03-08 17:42
norit ką pasakysiu, ipad'e greičiau veikia google programos, kaip google maps, nei android plansetese.. o del performanco, tai grafikoje kurkas greitesnis.. del softwaro, tai ir greitesnis, nes labiau optimizuota ir maziau "navarotu".. be to viskas daugiau sukasi ant HTML5, todel nereikalauja tiek daug galios.. apple aplamai nelabai isleidineja irenginius kurie strigtu.. o appsai patvirtinami tik tuo atveju, jei viskas gerai optimizuota ir nestabdo.. belieka tik stebetis, kaip sugeba parduoti uz panasia kaina kurkas labiau paruostus galutiniam vartotojui irenginius.. cia kai kiti buna skaiciu aukos.. bele kuo daugiau ramu butu.. kai iphone 4s isleido, tai visi pasipiktino del ramu.. o man asmeniskai pofik kiek tu ramu.. kas is to jei daugiau ramu, bet viskas veikia prasciau.. labai geras gyvenimiskas pvz. tai mano samsung galaxy tab 10.1 .. 1gb ramu, o stringa ziauriai.. veikia kurkas prasciau uz ipad 1.. aplamai, iOS yra BSD seimos, o sios seimos OS ganetinai neblogai optimizuotos.. tiesa, androidas turetu nustot naudoti flash, kaip ir iOS, nes flashas yra vienas didziausiu performanco priesu pas visus mobilius irenginius.. tarp kitko, mac kompai irgi nelabai megsta flash.. jo prastoka optimizacija..
Crus 2012-03-08 19:02
oi kaip dziaugiasi visi obuoliu fanai naujuoju zaisliuku 4G LTE?????? galite pamirsti, nebent gyvenate Amerikoje, nes pvz vokieciai jau nusivyle, kadangi neatitinka dazniai. sekmes!
hostgator 2012-03-08 19:18
Ziuriu daug androidfanboju susirinko cia.
Creatium 2012-03-08 19:28
O man patiko jų žodis centriniame paveikslėlyje užėjus į apple.com: Resolutionary.
Mumblefluff 2012-03-08 20:28
Man vien dėl ekrano patinka naujas iPadas Pagaliau pasiekė tą ribą kai kur daugiau didint nebėr, db galės susitelkt į kitus dalykus.
widdo 2012-03-08 20:46
Ipad nepirkciau jau vien del jos sistemos uzdarumo ir del to itunes, kuri visi keikia. Aisku iskart pulsite aiskinti apie jailbreak ir visa kita. Pats nesiaiskinau del to, bet kiek skaiciau tai po jailbreako ne toks jau ir greitas tas ipad, kiek skaiciau kad buna problemu po jo. Kita priezastis tai nera USB, SDcard, HDMI lizdu ir vargu ar kada bus. Trecia, man labiau priimtinas ekrano santykis 16:10, nei 4:3, nes daznai lovoje atsigules ziuriu TV, filmus, ekrano pilnai pakanka, nes vaizdas is arti, o ziurint per ipad tikrai nervintu tos juodos juostos virsuje ir apacioje. Ketvirta, noretusi paklausti kiek isleidziate pinigeliu Ipad programoms? Turiu galaxy tab 10.1, taciau nesu isleides nei cento, nors naudojuosi visa kas geriausia sukurta. Kazkas aiskina, kad si plansete kazko letina. Atsakyciau galbut taip, kad galbut ne plansete kalta, o jos naudotojas del sito. Zinoma ne namu seimininkems tai suprasti, joms geriau ipad, del sito nesiginciju Ir galbut nepulkite cia aiskinti apie procesoriu, kuris panaudotas ipad 3. Visu pirma teisingai straipsnyje parasyta, kad jis dvigalvis, kad tik grafine posisteme keturiu galvu. Testu niekur nemaciau, ju turbut niekur dar nera, bet pas Tegra 3 penki branduoliai, o uz grafine posisteme atsako 12 galvu!! Aisku daug ka reiskia suderinamumas su paciu android, ko iki siol normalaus ir nebuvo, bet su android 4 rasoma, kad pasiekta nemazas progresas sioje problemoje ir kad ant jo viskas veikia daug sklandziau ir greiciau. Kai pernai rinkausi plansete buvo du modeliai: tai ipad ir galaxy tab 10.1. Isciupinejau abu, apsiskaiciau apzvalgas, aprasymus, atsiliepimus apie abi. Kaina buvo panasi, bet pasirinkau android ir ne kiek nesigailiu. Tarp kitko skaiciau nemazai ir tokiu, kurie sedejo ant apple "adatos" ir nulipe nuo jos vkeike i juodas dienas ta apple. Kas liecia naujaji Ipad3 tai matau tik viena naujiena, kurios dar pas kitus nera, tai ekranas, bet iskyla klausimas ar realiai reikalingas jis toks? Cia gali buti gincytinas klausimas, nereikia pamirsti, kiek tokiam ekranui reikalinga procesoriaus pajegumo, o taip pat ir energijos suvartojimo. Laikas parodys.
hellboy 2012-03-09 00:00
gincyjates kaip mazi vaikai dabar taip jei kam reikia tarkim galingos plancetes bvien del zaidimu tai tegul ir perka be jei reikia zaidimo gero tai tegul per staliny ar bent jau alienware nesiojama tada tai bus nauda o del grafikos rado mat kuo pasigirti palaukit tuoj koks samsungas paskleis naujiena kad ir jie isleidzia taba su triguba rezoliucija manot ne, tai bus istikruju konkurentai niekad nesnaudzia tokia verslo filosofija daryk geriau nei konkurentai o beto man tas ipadas per daug paprastas ta prasme valdymas va androidu mielu noru suzaisciau pwer kelias minutes perprasciau o beto į jy galima ir widgetu parsigabenti ir programu aisku jy nepalyginamai maziau bet bet gi daugelis ipad programikiu dubliuojasi tik dizainas ir valdymas skiriasi o visa kita tas pats o beto esu android gerbejas aisku kam nepatinka tai ju reikalas bet man asmeniskai jis simpatiskesnis P.S. cia tik mano nuomone
faktas 2012-03-09 00:02
Baikit ginčytis. Geriau susimuškit.
Linas83 2012-03-09 00:10
New iPad – iOS 5.1 Asus Transformer Pad Infinity 700 – Android 4.0 Ice Cream Sandwich http://www.trustedreviews.com/opinions/ ... comparison