„Pjauna medį, kaip peilis sviestą - tai iš tikro labai tvirtas, kokybiškas ir rimtas daiktas“. Ką tokio pagamino „Xiaomi“ ir kodėl šis daugiafunkcinis įrankis taip patiko apžvalgininkui („Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ apžvalga, Video)  (6)

„Xiaomi“ kompanija gamina pačius įvairiausius dalykus, bet ar žinojote, kad ji gamina ir daugiafunkcius įrankius? Apie vieną tokį ir papasakos šis apžvalgininkas bei parodys ką galima nuveikti ir kam yra naudingas „HOUHOU 15 in 1“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad tai labai kokybiškas, praktiškas, užtikrinantis plačias panaudojimo galimybes prietaisas - „jame yra visi reikalingiausi įrankiai ir dar jis kainuoja itin nebrangiai“.

Apžvalgininkas jį įsigijo tiesiai iš Kinijos su nuolaida už 30€.

Iš artimiausių konkurentų „HOUHOU 15 in 1“, apžvalgininkas teigia, kad pats panašiausi pagal funkcionalumą yra „Leatherman SURGE“. Tačiau pastarieji kainuoja 3-5 kartus brangiau. „Žinoma, tai ne brolis dvynys ir jis turi savų skirtumų, tačiau mokėti tokią kainą už vardą bei reputaciją, man nekyla ranka.

Tad apžvalgininkas įsigijo gerokai pigesnį „Xiaomi“ daugiafunkcį įrankį ir pastarasis atkeliavo per 3 savaites.

Dėžutėje yra daugiafunkcis „HOUHOU 15 in 1“ įrankis, medžiaginis maišelis, skirtas laikyti šiam įrankiui ir trumpa instrukcija, parodanti kur yra kokie įrankiai ir kam jie skirti - „o iš viso jų čia yra 15.“

Apžvalgininkas teigia, kad vos tik paimamas „HOUHOU 15 in 1“ į rankas, iškart jaučiamas jo svoris ir tai, kad tai labai kokybiškas daiktas.

Kompaktiškoje padėtyje „HOUHOU 15 in 1“ išmatavimai yra tokie: 11 x 4 x 2,15 cm ir sveria 245 gramus.

Įrankis pagamintas iš „30Cr13“ metalo lydinio, atsparus rudims ir smūgiams bei „yra puikios kokybės“.

Įdomu, kad „HOUHOU 15 in 1“ yra pilnai išrenkamas – iki pačios smulkiausios detalės, kurių iš viso yra 65 (1:27 min.). Tad jį galima drąsiai išrinkti, išvalyti, sutepti ir vėl surinkus naudotis, kaip nauju įrankiu.

Apžvalgininkas teigia, kad išlankstyti „HOUHOU 15 in 1“ yra patogu į nesudėtinga - „viskas labai paprasta ir aišku“.

Išlanksčius „HOUHOU 15 in 1“ į reples, jos automatiškai atsiveria ir lieka tokioje pozicijoje - „replių grioveliai gerai priglunda, o metalui, plastikui ir kitkam nugnybti skirti ašmenys (plokštelės) yra labai aštrūs ir kas itin svarbu, keičiami“ (1:45 min.).

„HOUHOU 15 in 1“ lengvai sugeba nugnybti 1,5 bei 2 mm storio laidus ir tai nesukelia kažkokių keblumų (1:58 min.).

Peilis turi užraktą ir atlenktas laikosi tvirtai, yra pagamintas iš kokybiško metalo, „pastarojo tikrai nepagailėta bei peilis aštrus“ (2:18 min.).

Taip pat „HOUHOU 15 in 1“ turi ir labai aštrų pjūklą, su kuriuo pjauti 20 mm storio klijuotos faneros lakštą yra vienas juokas - „peiliukai tokie aštrūs, kad net baisu prisiliesti. Žinoma, didelio malonumo su tokiu įrankiu pjauti tokio storio plokštę nėra, tačiau juk tai ir nėra pjūklas, o tik įrankis, skirtas ekstremaliems atvejams. Beje, šis pjūklas medį pjauna, kaip peilis sviestą“ (2:40 min.).

Šis pjūklas taip pat turi užraktą, tad tai leidžia naudotis „HOUHOU 15 in 1“ saugiai ir netikėtinu kampu palenkus įrankį, jis savaime neužsidarys ir nesužeis rankų. Baigus darbą belieka jį spustelėti ir užlenkti pjūklą (3:20 min.).

Dar „HOUHOU 15 in 1“ turi peilį-atsuktuvą, skirtą nupjauni lynui, kuris bus naudingas tokiu atveju, kai reikės nelaimės atveju nupjauti automobilio saugos diržus, drabužius ir panašiai - „o atsuktuvas visada bus naudingas“.

Toliau yra skardinių atidarytuvas-izoliacijos peilis ir „tai vienintelis dalykas, kuris šiame įrankyje man nepatiko. Juo atidaryti skardinę galima, tačiau tai nepavyks padaryti greitai ir yra ganėtinai nepatogu. Kol aš atidarinėjau kačių maisto skardinę, galvojau, kad per tą laiką katė mane suės“ (3:50 min.).

Tačiau pats izoliacijos peilis yra labai aštrus ir netgi reikėtų juo naudotis atsargiau, kadangi stipriau paspaudus, nuo laido pašalinama ir izoliacija, ir dalis pačio laido (4:16 min.).

„HOUHOU 15 in 1“ turi ir butelių, stiklainių atidarytuvą-plokščią atsuktuvą, kuris veikia „gerai ir aš alkanas tikrai neliksiu“ (4:30 min.).

Šiame įrankyje dar yra ir žirklės, „kurios atlenkiamos tiesiog nuostabiai (4:43 min.). Puikios kokybės, stambios, tvirtos, o ir kerpa labai gerai. Sakyčiau net geriau nei įprastos žirklės ir iš 5 balų duočiau 6 – puikiai padirbėta Xiaomi“.

Atgal sulankstyti žirkles užtrunka vos porą sekundžių ir vėl turime kompaktišką „HOUHOU 15 in 1“ (5:08 min.).

Keletas minčių pabaigai

„Anksčiau mano automobilyje mėtėsi paprastas, kiniškas ir bevardis daugiafunkcis įrankis. Smagus daiktas, bet tai labiau žaisliukas, palyginus su HOUHOU 15 in 1.

Šis Xiaomi įrankis yra tvirtas, kokybiškas ir rimtas daiktas, kuris tapo mano kasdieniu pagalbininku ir, manau, kad jis manęs nenuvils.

Tai ar verta įsigyti HOUHOU 15 in 1? Be jokių dvejonių – taip. Labai retai apie kurį nors daiktą taip sakau, tačiau šis Xiaomi daugiafunkcis įrankis yra aukščiausios kokybės ir labai patikimas įrankis. Plius, dar ir parduodamas už priimtiną kainą.

Tiesiog patys pasižiūrėkite kiek kainuoja panašūs įrankiai ir suprasite, kad Xiaomi mus ir vėl džiugina, už labai patrauklią kainą pasiūlydami kokybiškus daiktus.“

Kaina ir sąlygos

„Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ daugiafunkcis įrankis:

AliExpress29,30 €;

  • 29 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Gearbest 43 €;

  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Lietuvoje neparduodamas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: