„Pjauna medį, kaip peilis sviestą - tai iš tikro labai tvirtas, kokybiškas ir rimtas daiktas“. Ką tokio pagamino „Xiaomi“ ir kodėl šis daugiafunkcinis įrankis taip patiko apžvalgininkui („Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2019-04-23 16:37
Na kad ir kaip mėgstu kabinėtis ir bambėti, bet nesugalvoju prie ko prikibti.. Nesuradau nei vieno minuso.. na gal dėklo prie diržo nebuvimas.. o pliusų daugybė.. taigi shut up and take my money...
justt 2019-04-23 21:40
medis medziui nelygu
SaMaras 2019-04-23 22:22
Na fanera tai jau tas medis kuris kažką reiškia. Tiksliau klijai tarp medžio, nors kad pjauna tai labiau jau pati pjūklo forma tą lemia, o kaip ilgai pjausi jau kitas klausimas. Ką aš šitame gero matau (ką toli gražu nevisi tokio tipo toolsai turi) tai neišlanksčius pačio toolso gali atlenkti peilį. Peilį galima atlenkti viena ranka (pripažinkime peilis yra vienas iš dažniausiai naudojamų įrankių. Replės su spyruokle. Priedai atlenkiami iš teisingos pusės (pasitaiko, kad priedai atsilenkia taip, kad išsilanksčius reples ir ties pirštais ir delne ne apvali replių rankena o tik plonos skardelės pjauna rankas stipriau suspaudus. Normalaus dydžio žirklės (na kaip kas naudoja, bet man irgi vienas iš dažniau naudojamų priedų, čia viktorinox'ų būdavo pliusas prieš leathermanus, nes leathermano žirklutės neblogai kerpa, bet jų dydis net nagų kirpimui nelabai tinkamas neskaitant to leathermano kur vien tik žirklės, bet ten nebėra jau replių. Koncervų atidarytuvas toks pats lievas kaip ir pas visus ir kiekvieną kartą spjaudausi atidarinėdamas. Laidų karpymo ašmenys neaišku kokios kokybės, bet atrodo tokios pat formos kaip leathermano, tai galbūt, jei ten kokia lievata bus galima pasikeisti į geresnius..
AAA000 2019-04-24 20:35
cia turetu butu prie skilties - irankiai idiotams nusiperki normalias reples ir jau principe 4 funkcijos viename + kruva papildomu funkciju... pvz rankenos neprisala saltyje prie rankos. gali saugiai kirpt laida po itampa ir pan. normalus atsuktuvas irgi turi be patogaus atsuktuvo dar kruva papildomu funkciju, pvz gali suvyniot kokia viena ant atsuktuvo ir numaut, gali giliau ikist ir atsukt kazka. gali palauzt. gali net sulenkt. taip sakane kruva papildomu funkciju gauni nemokamai - jei perki atskira atsuktuva... jis tada gali zymiai daugiau, geriau ir patogiau. peili - pjukla galima irgi padaryt normalioj rankenoj ir turet atskirai. ir ilgesnius. su atidarytuvais normalesniais kitam gale. zirkles mazai reikalingos aplamai... specifinis irankis. pilnai uztenka peilio, gali nurezt nagus. ir susidejus maiselyje faktiskai 4-5 irankus NORMALIUS - butu tas pac svoris. plius kruvos galimybiu dirbt abiejomis rankomis iskart dviem irankiais. pvz laikyt replem ir krapstyt atsuktuvu. ar pjaut peiliu. ir kainuotu gal net pigiau keliu irankiu komplektas. is savybes geresnes issirinktum kai atskirai imsi. o cia vis kas nors "nedadaryta". ir pamest ne taip gaila viena is keliu - o cia pamesi "viska viename" --------- vnz slamstas. jo verte tik tai, kad gali idet i kojine ir pasidaryt kuoka idiotu dauzymui. bet kojine neintegruota - butu 16 funkcija... nesuprantu tokiu - kur zavisi tokiom nesamonem. jis tinka nebent kaip priedas prie kokios turistines kuprines. o siaip gules ir dulkes kazkur... geriau tegu 30 euru guli ir dulka.
SaMaras 2019-04-24 22:07
Pilnai sutinku. Tiem kam nereikalingas daiktas tiems ir šlamštas. Mašinoje visada yra ir „teisingi“ įrankiai, bet dažniausiai turimas victorinoxo peiliukas sutaupo ėjimą šimto ar kelių šimtų metriukų.. nes jis yra po ranka o ne mašinoje.. arba gali visada tampytis papildomą rankinę, kurioje yra visi įrankiai.. Gamtoje irgi tenka praleisti nemažai laiko.. galima išgyventi be daug ko.. konservus tekę atsidaryti ir zulinant į betoninį bordiūrą ir varžtą su šaukšteliu sukti.. tačiau džiugu, kai prireikia kokios funkcijos ir turi viską po ranka pakankamai patogų..
HardAxe 2019-04-25 10:34
Bet victorinox peiliuke prie priedai bent jau atlieka savo darbą ir jis išlaiko normalų funkcijų/svorio santykį.