Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Kyborg 2025-01-18 20:16
Esminis dalykas, kas paminėta ir straipsnyje: "Nepamirškite nepervirti, nes bulvės gali subyrėti ir apsunkinti tolesnį apdorojimą."
Tad sprendimas pjaustyt ar nepjaustyt priklauso nuo bulvių dydžio, o ne dėl to, kad kažkokių medžiagų neteks. T.y. virt reikia maždaug vienodo dydžio bulves/puseles. Nes sudėjus skirtingo dydžio, kol didelės išvirs, mažos tiesiog subyrės, nes bus pervirusios. Kam 40+ ir buvo studentu (svetimam mieste), šitą taisyklę puikiai žino
donatasv 2025-01-18 20:33
Blyn atitinku visus tavo kriterijus bet šios taisyklės nežinau
Bulvių dydį be taisyklių suvienodini automatiškai.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kaip virti bulves – supjaustytas ar sveikas? Kuris būdas yra geresnis