Kaip virti bulves – supjaustytas ar sveikas? Kuris būdas yra geresnis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2025-01-18 20:16
Esminis dalykas, kas paminėta ir straipsnyje: "Nepamirškite nepervirti, nes bulvės gali subyrėti ir apsunkinti tolesnį apdorojimą." Tad sprendimas pjaustyt ar nepjaustyt priklauso nuo bulvių dydžio, o ne dėl to, kad kažkokių medžiagų neteks. T.y. virt reikia maždaug vienodo dydžio bulves/puseles. Nes sudėjus skirtingo dydžio, kol didelės išvirs, mažos tiesiog subyrės, nes bus pervirusios. Kam 40+ ir buvo studentu (svetimam mieste), šitą taisyklę puikiai žino
donatasv 2025-01-18 20:33
Blyn atitinku visus tavo kriterijus bet šios taisyklės nežinau Bulvių dydį be taisyklių suvienodini automatiškai.