Tikros pasyvios pajamos - kiek galima uždirbti Lietuvoje su „Honeygain“ programėle? („Honeygain“ apžvalga, uždarbio testas)  (12)

Tikėtina, kad kas nors kada nors jums jau siūlė pasyvias pajamas. Dažnai tie pasiūlymai yra bandymas įtraukti žmones į įvairias schemas ar tiesiog nerealistiškus rezultatus žadančios veiklos. Tačiau „Honeygain“ nėra tas atvejis - tai yra tik programėlė, kuri tyliai veikdama jūsų kompiuteryje generuos tikras pasyvias pajamas. Technologijos.lt ją bandė kelias savaites, tyrinėjo kaip veikia ir kiek gi galima uždirbti Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas tai yra „Honeygain“?

Internetas yra pilnas reklamų, paslaugų ir svetainių. Visas šias sistemas jų valdytojai nori išbandyti. Tai galima atlikti įvairiais būdais, bet „Honeygain“ siūlo paprastą integruotą sprendimą.

„Honeygain“ savo verslo klientams siūlo pasinaudoti tūkstančių kompiuterių prieiga prie pasaulinio interneto tinklo, kad būtų išbandytos reklamos, renkama statistikos informacija, įsitikinama, kad svetainės vienodai gerai veikia skirtinguose pasaulio kraštuose. Kitaip tariant, „Honeygain“ savo verslo klientams siūlo galimybę pasinaudoti tūkstančiais skirtingų interneto taškų skirtinguose pasaulio kraštuose.

Priešingai nei virtualaus privataus tinklo (VPN) atveju, „Honeygain“ nereikia jokių nukreipimų ir peradresavimų. Jūs būdami Lietuvoje tikrinate paslaugos ar puslapio veikimą Lietuvoje ir tą patį automatiškai jūsų telefone ar kompiuteryje atlieka „Honeygain“ - paskui ji perduoda šią informaciją užsakovui bet kuriame pasaulio krašte.

„Honeygain“ programėlė

Skubantiems: privalumai ir trūkumai

Atsisiųsti

Privalumai: 

  • Visiškai pasyvios pajamos - galite pamiršti, kad yra programėlė, o ji vistiek uždirba pinigus
  • Galimybė padidinti pajamas per loterijas ir draugus, prijungus daugiau prietaisų
  • Galima įdarbinti net tuos įrenginius, kuriais visiškai nesinaudojate
  • Paprastai iš aiškiai rodo uždarbį, labai paprastas pinigų išgryninimas
  • Per mėnesį Lietuvoje galima uždirbti nuo 4-5 iki 15-20 dolerių.
  • „Honeygain“ darbas yra visiškai nejuntamas
  • „Honeygain“ viename įrenginyje persiunčia tik maždaug iki 1 GB duomenų per dieną
  • „Honeygain“ nerenka jokių jūsų asmeninių duomenų - galite ją įdiegt į visiškai nenaudojamą seną kompiuterį ir ji be problemų generuos pajamas
  • Pilnai atitinka BDAR politikos reikalavimus

Trūkumai:

  • Sąlyginai nedidelis uždarbis
  • Kol kas Lietuvoje neveikianti „Content delivery“ paslauga
  • Valdymo skydelyje nėra informacijos, kam tiksliai kiekvieną akimirką naudojami jūsų interneto resursai

Kitaip tariant, jūsų telefonas ar kompiuteris tampa interneto prieigos tašku, kuriuo „Honeygain“ klientai gali pasinaudoti visiškai automatiškai. Ir tie taškai gali užsidirbti - už pasidalinimą savo interneto ryšiu jie gauna pinigines kompensacijas. Tai - tikrosios pasyvios pajamos, nes „Honeygain“ naudotojams nereikia daryti visiškai nieko. Bet pažvelkime į šį procesą atidžiau. 

Kodėl už „Honeygain“ įdiegimą mokami pinigai?

„Honeygain“ - tai paslauga, suteikianti kompanijoms galimybę pasinaudoti prieiga prie interneto įvairiose pasaulio šalyse. Jūs tikrai žinote, kad skirtingi puslapiai ir paslaugos skirtingose šalyse veikia skirtingai.

Taip yra dėl fizinio atstumo nuo serverių, tinklo optimizavimo ar net paslaugos tiekėjo politikos. Kartais puslapiai tam tikroms šalims yra išjungiami, nes neatitinka vietinių įstatymų ar susitarimų su turinio kūrėjais (juk žinote, kad „Netflix“ programa skirtingose šalyse skiriasi?)

Kaip kompanijoms žinoti, ar jų puslapiai veikia taip, kaip turėtų? Jūs galite pasiūlyti „Honeygain“ savo prieigą prie interneto - tiesiog turite parsisiųsti programėlę į savo kompiuterį ar mobilųjį išmanųjį įrenginį (telefoną ir planšetę) ir pradėti dalintis duomenimis.

Taigi, klientai gali tiksliai įvertinti, kaip jų paslauga atrodo bet kurioje šalyje, kurioje yra „Honeygain“ naudotųjų ir gauti visą pilną interneto vaizdą, kurį mato „Honeygain“ vartotojai. Už tai jos moka pinigus ir dalį tų pinigų gaunate jūs. 

Kaip dirba pati „Honeygain“ programėlė ir kas tai yra „Honeygain“ bitės

„Honeygain“ programėlė veikia fone. Jums jos nereikės kasdien įjungti - ji įsijungs automatiškai ir apie tai jums nepraneš.

Vos tik „Honeygain“ taps aktyvi, „Honeygain“ bitės pradės keliauti į internetą ir rinkti duomenis „Honeygain“ verslo klientams. „Honeygain“ bitės - tai simboliškas „Honeygain“ roboto vizualizavimas, taip programėlės kūrėjai vaizdžiai parodo patį programėlės darbą. 

„Honeygain“ bitės atliks įvairius darbus - tikrins ne tik interneto puslapių veikimą, krovimosi laiką ir reklamų rodymą, bet ir rinks kitus atviruosius duomenis.

Bitės lankys svetaines, rinks naudingus duomenis ir juos per „Honeygain“ perduos klientui. Kiekvienas perduotų duomenų megabaitas savo internetu pasidalinusiam žmogui neša šiokias-tokias pasyvias pajamas. Ir jos iš tikrųjų yra pasyvios - nieko daryti nereikės. Tiesą sakant, galite net pamiršti, kad turite „Honeygain“ programėlę.

„Honeygain“ loterijos, pakviesti draugai ir galimybė padidinti pajamas

Na, bet geriau tai prisiminti. „Honeygain“ kūrėjai, aišku, nori, kad naudotojai dažnai lankytųsi platformos valdymo skyde, todėl kasdien siūlo laimėti šiek tiek „Honeygain“ kreditų.

Bandymų metu įsitikinome, kad tie laimėjimai retai įprastai neviršija 20 kreditų (1000 „Honeygain“ kreditų - 1 JAV doleris). Kartą laimėjome 50 kreditų. Na, bet programėlės kūrėjai teigia, kad galima laimėti ir visus 10 tūkstančių kreditų.

Kreditų galima laimėti ir dalyvaujant įvairiose akcijose „Honeygain“ paskyrose socialiniuose tinkluose. Yra ir kitų būdų užsidirbti aktyviai ar pusiau aktyviai.

Pinigai gaunami ir nuo pakviestų draugų uždarbio. Pasidalinate nuoroda su draugais ir jei jie prisiregistruoja jūs nuolat gaunate priedą lygų 10 % jų „Honeygain“ pajamų. Patys draugai pradžiai gaus po 5 dolerius.

 

Kas tai yra „Content delivery“ ir ką reikia apie jį žinoti Lietuvoje

„Honeygain“ turi ir vieną pajamų generavimo būdą, kuris Lietuvoje kol kas nėra prieinamas. Tai - „Content delivery“ („Turinio pristatymo“) sistema, kuri padės „Honeygain“ klientams perkelti didesnius failus - nuotraukas, garso ir vaizdo įrašus.

Vėlgi, tas turinys nėra imamas iš naudotojo kompiuterio - jūs iš esmės išnuomojate savo interneto prieigą ir įrenginio galimybes tvarkyti failus internete.

„Content delivery“ (CD) šiuo metu veikia 40 šalių, ir Lietuvos jų sąraše kol kas nėra. Šioje sistemoje pajamos generuojamos už laiką, kuomet CD funkcija „Honeygain“ programėlėje yra įjungta. Taip yra dėl to, kad didesnių failų tvarkymas gali sumažinti jums liekantį interneto greitį, todėl tikėtina, kad CD dažnai būtų išjungta.

Kiek uždirba „Honeygain“ bitės be jokių papildomų naudotojo veiksmų?

Bet, žinoma, pagrindinės pajamos generuojamos tiesiog „Honeygain“ bitėms skraidant internete ir renkant atvirus duomenis. Už 10 pasidalintų megabaitų mokamas 1 „Honeygain“ kreditas (primename - 1000 „Honeygain“ kreditų - 1 JAV doleris).

Kiek duomenų jums pavyks pasidalinti, labai priklauso nuo kelių faktorių, apie kuriuos - šiek tiek vėliau. Svarbiausia tai, kad šis darbas vyksta be jokios naudotojo pagalbos - „Honeygain“ programėlė dirba fone ir visiškai nekelia rūpesčių.

Įprastai „Honeygain“ bičių darbas yra visiškai nejuntamas. Sunku pastebėti, kad interneto ryšys būtų lėtesnis ar nešiojamo kompiuterio baterija išsikrautų greičiau. Taip yra dėl to, kad „Honeygain“ viename įrenginyje persiunčia tik maždaug iki 1 GB duomenų per dieną (jei įrenginys yra nuolat įjungtas).

Ar „Honeygain“ yra saugi?

Mintis, kad kažkokia programėlė nuolat palaikys ryšį su internetu ir savo kūrėjams siųs kažkokius duomenis, atrodo šiek tiek bauginanti. Tačiau „Honeygain“ teigia, kad visi duomenys yra koduojami. Be to, „Honeygain“ verslas yra atvirų duomenų iš interneto rinkimas - bendrovės klientai bando svetaines ir paslaugas, o ne siekia sužinoti, ką internete veikiate jūs. „Honeygain“ jūs siūlote ne savo duomenis, o savo interneto prieigą

„Honeygain“ pajamos priklauso nuo programėlės surinktų duomenų kiekio. Taigi, kuo ilgiau kompiuteris ar išmanusis telefonas bus įjungti ir prijungti prie interneto tinklo, tuo daugiau pinigų uždirbsite. Galite tam paskirti ir seną nebenaudojamą kompiuterį - pastebėsite, kad ir jis taip pat sėkmingai didins „Honeygain“ kreditų skaičių, nors jame ir nebėra jokių asmeninių duomenų.

Žinoma, bet kokiu atveju reikėtų užsukti į „Honeygain“ puslapį ir paskaityti patiems. Kompanija teigia, kad privatūs naudotojų duomenys jai tiesiog nereikalingi. Be to, „Honeygain“ paslaugomis naudojasi tik patikrinti ir patvirtinti verslo klientai. Galiausiai, „Honeygain“ atitinka BDAR politikos reikalavimus.

Kiek galima uždirbti su „Honeygain“ Lietuvoje?

Pajamos „Honeygain“ platformoje priklauso nuo kelių faktorių:

  • Interneto greičio;
  • Prijungtų prietaisų skaičiaus;
  • Vietos.

Greitesnis internetas ir daugiau prijungtų prietaisų padės surinkti daugiau pinigų. Tačiau vieta irgi yra svarbi - galbūt „Honeygain“ verslo klientams jų puslapių ir paslaugų veikimas mūsų kraštuose nėra toks svarbus?

Prie „Honeygain“ prijungę tris prietaisus (tarkime, kompiuterį, išmanųjį telefoną ir planšetę) per mėnesį galėsite tikėtis uždirbti apie 15-18 dolerių. Tai labai priklauso nuo to, kiek laiko per dieną suksis jūsų „Honeygain“ skaitiklis ir ar prisijungs jūsų draugai. Jei prisijungs 2-3 jūsų draugai ir jie leis „Honeygain“ bitėms suktis, tikėtina, kad 20 dolerių išsigryninsite kiekvieną mėnesį.

Pinigai išmokami tik pasiekus 20 dolerių ribą. 20 dolerių - tai 20 000 „Honeygain“ kreditų - tai 200 GB pasidalintų duomenų. Matematika tokia:

  • $2 = 2 000 kreditų = 20GB
  • $20 = 20 000 kreditų = 200GB

Mūsų bandymų metu, kai kompiuteris būdavo įjungtas visą dieną, per dieną pavykdavo sukaupti 100-120 „Honeygain“ kreditų, įskaitant kai kuriuos laimėjimus loterijose, tačiau savaitgaliais bičių darbas, atrodo, sulėtėja. Taigi, net geriausiu atveju su vienu prietaisu ir be draugų apmokėjimo reikėtų laukti pusmetį. Prijungus 3 prietaisus ir laikant juos įjungtus ilgiau - tris kartus mažiau. Ši informacija pažymima ir „Honeygain“ puslapyje - prijungus 3 prietaisus ir dalyvaujant loterijose per mėnesį galima uždirbti po maždaug 18 dolerių.

Ilgai? Mažos pajamos? Reikėtų priminti, kad paprasčiausiu atveju nieko nereikia daryti. Be to, savo „Honeygain“ pajamas galite padidinti pakviesdami draugus ir dalyvaudami kasdienėje loterijoje. Daugeliui tai bus programėlė, kuri tiesiog veikia fone ir yra prisimenama, kai reikia pasiimti 20 nematomai uždirbtų dolerių.

Kaip gaunami mokėjimai iš „Honeygain“?

Sukauptus pinigus „Honeygain“ išmoka doleriais į „Paypal“ arba bitkoinais, jei jums taip patogiau.

Pagrindiniai „Honeygain“ trūkumai

Jokia paslauga ar programėlė nėra tobula ir „Honeygain“ nebus pirmoji išimtis. Aišku, ne vienam žmogui tokios pasyvios pajamos atrodys tiesiog per mažos, tačiau kavos pinigai irgi yra pinigai.

Negerai ir tai, kad Lietuvoje „Honeygain“ kol kas neteikia „turinio pristatymo“ paslaugos, kuri leistų uždirbti 1-2 doleriais daugiau.

„Honeygain“ valdymo skydas galėtų būti bent šiek tiek informatyvesnis. Būtų įdomu tiksliai žinoti, kam naudojami mano interneto resursai ir kokios kompanijos juos naudoja. Tuo tarpu ta kreditų loterija tiesiog neatrodo rimtai, bet galbūt galvotume kitaip, jei būtų pavykę laimėti didesnį prizą.

Tačiau nepaisant to, „Honeygain“ duoda tai, ką žada - pasyvias pajamas, kurios kaupiasi visiškai be jokių naudotojo pastangų. Na, nebent kasdien užsuksite pasiimti savo 10-20, o gal ir visų 10 tūkstančių kreditų prizo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(17)
(-5)

Komentarai (12)