Turkijoje kilo tikras mūšis. Skelbiama, kuo baigėsi rusų turistų „linksmybės“ (Video)  (3)

Incidentas įvyko Sidės mieste esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje „Loxia Comfort Club“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-04 Turkijoje kilo tikras mūšis. Skelbiama, kuo baigėsi rusų turistų „linksmybės“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų turistai Turkijoje vėl buvo sumušti. Šį kartą incidentas įvyko Sidės mieste esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje „Loxia Comfort Club“.

Anot Rusijos žiniasklaidos, rusų turistai tapo masinio muštynių su apsaugos darbuotojais dalyviais. Muštynės neapsiribojo kumščiais – skraidė net kėdės.

Pasak „Telegram“ kanalų, turistas iš Maskvos srities Nikita atskrido į Turkiją pailsėti su savo mergina ir seserimi. Tačiau atostogos nepasiteisino nuo pat pirmos dienos. Kompanija nuėjo vakarieniauti į viešbučio restoraną, kur rusus tariamai persekiojo neblaivus viešbučio fotografas Ričardas. Vyriškis esą pasiūlė rusams kartu parūkyti kaljaną.

Vietoj atlygio jis paprašė atnešti jam viskio ir kolos kokteilio. Rusai su sandoriu sutiko. Bet kuo daugiau Ričardas gėrė, tuo darėsi agresyvesnis. Kabinėjosi prie Nikitos sesers. Nepavyko. Pradėjo užgaulioti kitus turistus“, - rašo Rusijos žiniasklaida.

Po to Ričardas esą pradėjo muštis su turistu iš Estijos. Rusas Nikita puolė juos skirti, bet pasirodė sargybiniai. Prasidėjo didžiulė kova su kėdėmis.

 

Pasak Rusijos žiniasklaidos, Nikitai buvo diagnozuota daug atvirų žaizdų, mėlynių ir galvos trauma. Jis buvo paguldytas į ligoninę. Gydytojai žaizdą ant galvos sutvirtino kabėmis, patepė tepalais ir padarė injekciją. Be to, nukentėjo rusė.

„Apsaugos darbuotojai buvo nušalinti nuo darbo nukentėjusiųjų viešnagės viešbutyje laikui, o kaip kompensaciją pasiūlė gultus paplūdimyje, 25 minutes nemokamo masažo ir nemokamą įėjimą į „La Carte“ restoraną, kuris ir taip yra įtrauktas į kelialapio kainą“, – rašo Rusijos žiniasklaida.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(6)
(91)

Komentarai (3)