Pasaulis drebės. „Erdoganas slapta ruošia monstrišką sukilimą Rusijoje“ (Video)  (4)

„Putinas turi tam tikras stygas, kurias jis chaotiškai paklibina ir kažką pasiekia.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas gali pradėti migrantų sukilimą Rusijoje, Ukrainai išvadavus laikinai okupuotą Krymą, mano Rusijos opozicionierius Viačeslavas Malcevas.

„Yra viena labai rimta didybė – Erdoganas ir jo idėja apie Didįjį Turaną, apimantį visas tiurkų tautas, įskaitant Kazachstaną, Kirgiziją... Mums naudinga, kad jis turi tokią idėją, nes tai susiję su tiurkų teritorija. Rusija – Baškirija, Totorija, Jakutija ir kitos tiurkų respublikos. Turite suprasti, kad bendras tiurkų tautų skaičius yra daugiau nei 200 milijonų žmonių. Tai didžiulė tauta“, – sakė jis.

Anot opozicionieriaus, Ukrainos puolimas dabar gali „išgelbėti visus“: „Jei Ukraina dabar grąžintų savo teritorijas... Rusijos Federacijai praradus Krymą, manau, Erdoganas duos komandą migrantų sukilimui Rusijoje, kurių jau yra dešimtys milijonų. Jų yra neįsivaizduojamas skaičius. Putinas neturi tokios kariuomenės, kiek yra migrantų vien Maskvoje. Tokie sukilimai Maskvoje, Sankt Peterburge ir kituose miestuose natūraliai atvestų prie Totorijos, ir Baškirijos atsiskyrimo... Vietiniai ten akimirksniu pakiltų ir sakytų: „Mes nenorime kariauti su Ukraina, tai ne mūsų karas, atsiskirkime, mums reikia suvereniteto“. Jie ilgą laiką ir sėkmingai dirba su Turkijos žvalgybos tarnybomis,  Putinas tai puikiai žino ir nieko negali padaryti.“

 

Kaip teigė Malcevas, Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas yra „oficialus“ Turkijos šnipas.

„Jei kas nors mano, kad Putinas turi valdymo svirtis savo rankose, jis klysta. Putinas turi tam tikras stygas, kurias jis chaotiškai paklibina ir kažką pasiekia“, - pridūrė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(9)
(190)

Komentarai (4)