„Tai biologinės būtybės, kurios užuodžia kraują...“ „Azov“ skelbia apie Ukrainos košmarą (Video, foto)  ()

„Azov“ su rusų okupantais kovoja nuo 2014 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 23 dieną Ukrainos nacionalinės gvardijos specialiųjų pajėgų brigada „Azov“ pagerbė žuvusių bendražygių atminimą, į karius kreipėsi „Azov“ vado pavaduotojas Svjatoslavas Palamaras („Kalina“).

Vaizdo įrašas paskelbtas „Facebook“ ir „Telegram“ kanaluose.

„Prisimename savo ginklo brolius, žuvusius kovoje su blogio imperija. Ukrainiečiai šimtmečius kovojo su Maskvos orda – biologinėmis būtybėmis, kurios minta nelaimių vaizdais, užuodžia kraują, kurios niokoja mūsų miestus ir kaimus, grobia mūsų vaikus, grobia Ukrainos žemę, žudo neginkluotus belaisvius, žudo mūsų moteris ir vaikus“, – sakė „Kalina“.

Jis pabrėžė, kad „Azov“ su rusų okupantais kovoja nuo 2014 m. ir šioje kovoje žuvo „Azov“ „kariai, seržantai, brigadininkai, karininkai“. „Mūsų palikuonys neturi pamiršti tų vyrų ir moterų, kurie atidavė savo gyvybes už mūsų ir jų ateitį“, – sakė „Kalina“.

 

„Azov“ paaiškino, kad kalbama apie „Mirusiųjų dieną“, kuri vyksta rudens saulėgrįžos dieną. „Dabar„Azov“ brigada vykdo kovinę užduotį, todėl šiemet atminties slėpiniai vyko skirtingose ​​vietose [...] Atmintis suteikia jėgų tęsti kovą, net kai atrodo, kad jėgų nebėra“, - sakė kariai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(2)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: