Internetas ūžia. Rusai ištempė „analogų neturinčią apsaugą“. Ukraina iškart smogė (Video)  (1)

Laikinai okupuoto Bachmuto rajone Rusijos ginkluotosios pajėgos ištiesė tinklus tarp stulpų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

FPV (pirmojo asmens vaizdo) dronai tampa vis labiau paplitę karo metu. Rusijos Federacija nusprendė tiesiai ant kelio įrengti tinklus, kurie, pagal planą, turėtų sustabdyti dronus. Tačiau Ukrainos kariuomenė aiškiai parodė, kad tai nepadėjo. Apie tai praneša „The War Zone“.

Maži FPV dronai yra itin manevringi gaminiai. Jų pagalba gynybos pajėgos naikina tankus, sunkvežimius, pačius užpuolikus, o kartais net didelius dronus.

Neseniai okupantai okupuotame Bachmuto rajone pradėjo montuoti tinklus, kurie buvo ištempti tarp stulpų. Ukrainos dronai dažnai persekioja Rusijos taikinius kelyje. Taigi tinklų išdėstymas turėtų juos sustabdyti.

Tačiau netrukus po rusiškos publikacijos pasirodė dar vienas ukrainietiška. Jame jau rodomi kadrai, kaip drono kamikadzės operatorius tiesiog skrenda virš tinklų ir atsitrenkia į tanką. Todėl kliūtis pasirodė bejėgė.

 

Priduriama, kad žaidimas „katė ir maišas“ tęsiasi. Vienas rusų propagandistas siūlo vietoj kamufliažinio naudoti žvejybinį tinklą, kad būtų sunkiau jį aptikti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai (1)