Atrasta ketvirtoji potencialiai gyvenama planeta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2012-02-03 19:08
Oooo, aš tau rasiu įrodymu ir apie Biblinių herojų Jėzaus ir Mergelės marijos apsireiškimus ir nedrįsk abejoti, kad jie fake. Gerai paieškojus ir apie trolius mumumius ir apie aitvarus galima surasti. Ir pasirodys, kad gyvename demonų apsėstame pasaulyje.
Ishiki 2012-02-03 19:16
As tokiu argumentu girdejau i gausas. Sugalvokit kada nors ka nors idomiau, nes jau pabodo tas pats per ta pati? Bent viena normalu irodyma apie trolius mumius, butu idomu pamatyt. O del Jezaus ir Marijos tai cia knygos personazai, lygiai tokie patys kaip mere popins ar raudonkepuraite, tik deja sitos knygos kazkodel priimtos labai rimtai. As neatmetu galimybes, kad Jezus ir Marija tikrai kazkada gyveno zemeje, turbut jie nebuvo tokie kokius juos apraso melo knyga. Troliai mumiai, demonai ir visi kiti personazai, knygose multikuose labiau atspindi zmoniu charakterio savybes, nei fizinius asmenis. Bet idomu pamatyti butu ir tavo irodymus Numesk linku.
sielinas 2012-02-03 19:20
Ateiviai irgi knygų ir filmų personažai. Apie jos tik pradėta kalbėti tik praeitame šimtmetyje kai sparčiai pradėjo vystytis skraidančios technologijos lėktuvai (informacijos nuoroda Carl Sagan "The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark" Chapter 4 "Aliens"... puslapio nemapemu.).
Ishiki 2012-02-03 19:33
Vat del sito tu labai klysti, ivairiu amziu piesiniuose yra pavaizduota skraidancios lekstes ir zmones su skafandrais. Daugelyje senoves pastatu yra panaudotu tokia pati simbolika kuri buvo "atspausdinta" javu luokuose. Senoves egipto piramidese yra irgi nemazai uzuominu apie nezemiskas civilizacijas. Jei tau idomu galiu numesti daug nuorodu i ta medziaga kurie analizavau. Bet vien tavo knygos pavadinimas daug ka pasako, tai turbut idomu knyga ir knygos kartais labai gerai atspindi realybe, aisku ne visos
HiTech 2012-02-03 19:49
Ishiki, dabar vieną kartą pagalvok ne fantazuodamas o logiškai. Turbūt žinai, kad yra toks dalykas kaip tikimybės, ir kaip tau ir tavo įsitikinimams būtų skaudu, bet yra tikimybė, kad gyvybė egzistuoja tik žemėje. Tokia tikimybė yra, ir tu to paneigti negali, nes tai neįmanoma. Yra ir tikimybė kad gyvybė yra netik žemėje. Tačiau koklas gyvybė aptinkama TIK ŽEMĖJE, tai logiškai mąstant kolkas gyvybė yra tik žemėje. Ši situacija betkada gali pasikeisti, tačiau dabar YRA KAIP YRA, kai bus įrodyta, kad yra kitaip, tai bus kitaip. Kaip dar tau aiškiau paaiškint?
sielinas 2012-02-03 19:56
Va teisingas požiūris. Neužsiimkime pseudomokslu pasigavę iš mokslininkų žodelius "manoma", "tikėtina" ir t.t.
sielinas 2012-02-03 19:58
Apie javų laukus pasiskaityk tą pačią knygą Carl Sagan, kurią nurodžiau ankstesniame komentare, tas pats skyrius apie ateivius.
Ishiki 2012-02-03 20:06
Aptinkama tik zemeje? O kur mes toliau buvom apart zemes? Nu ir menulio? Buvom i marsa nuskride? Turim tik nuotraukas, savo artimiausiu planetu, realiai ten neesam buve, ka galima kalbet apie aptikima? Ka kalbet, apie visa visata, jei mes zvaigzdes sistemos gerai nepazystam. Tu buvai kitoj planetoj visa ja istyrei, ar tik pamatei, kad kazkas pakarksejo per telika, kad daro isvada gan ten negali but nes bla bla bla ir pan... As sneku apie tai, kad reikia keist sitoki mastyma arba snekam apie tai ka zinom, arba nesnekam isvis, nes dabar gaunasi nesamoingas dalykas. Reiskia jei mes veliau issiaiskinam, kad civilizacijos yra tai reiskia jau jos yra, bet pries tai ju ten nebuvo, nes mes to nezinojom? Cia lygiai taip pat kaip as paklausciau ar as turiu automobili ir kokios jis spalvos, tu sakytum, kad as neturiu atuomobilio, bet nuo to nepasidaro taip, kad as jo neturiu! Esme tame, kad yra pilna irodymu, kad jos yra ir senai mus lanko tik visos jos neigiamos ir vadinamos FAKE. Nors visi mokslininkai jau senai sneka, kad mes vieni. Zymus mokslininkas kuris ikure pirmuosius stebejimo centrus, mano kad vien musu galaktikoj yra apie 50 000 civilizaciju ne visos jos tiek pazengusiuos, kad iki musu dasigautu, kaip ir mes, kad iki ju. Todel prasyciau nepudrint smegenu tiem zmonem, kurie dar bent biski masto ir domisi, nekisti savo propogandos kuri realiai yra nepagrista. Nera nei vieno irodymo, kad mes vieni apart to kad taip pasake per TV. Pateikt bent viena irodyma apart to, kad NASA oficialiai sako Ateiviu nera. O as tau pateiksiu daug irodymu, kad jie yra, bet tu juos vistiek visada laikysi FAKE, todel manau, kad nera prasmes gincytis.
Ishiki 2012-02-03 20:10
Jei ten raso apie tai, kad juos padare zmogus, tai yra nesamone, galima paziureti zmoniu darytus ir i orginalus, tikrai nekyla ranka taip rasyt.
Ishiki 2012-02-03 20:14
Be to tavo knygoje jis neraso, kad ateiviu nera, ten tik kalba apie tai, kad tai maza tikimybe, kad jie mus pasieks, plius jis kovojo uz tai, kad butu paviesinti failai susieje su NSO. Kodel tu dedi ji i tu zmoniu sarasa kuris aiskino, kad ju nera? Kad jie musu nepasieka ir, kad ju nera labai didelis skirtumas!
sielinas 2012-02-03 20:31
jau darosi boring
Alfredukas 2012-02-03 20:34
Jei visus šios diskusijos dalyvius susodinti prie "išradimų ir atradimų stalo", tai duodu kepure prikakot, kad dai būna tik vaizduotėje, bet per beribes pastangas ir kantrybę, tampa dėsniais, atradimais ir išradimais.
sielinas 2012-02-03 20:34
Jis rašė, kad nėra jokių patikimų įrodymų apie NSO (turint omeny nežemiškus objektus) tikrumą. Bet ir neaiškino, kad jie yra. Kalbėjo apie hipotezę, o kaip žinia hipotezės lengvatikiams tampa neklystamais įrodymais.
kunis 2012-02-03 20:45
Ishiki Tu cia stumi kad zmones prisikimse i galvas stereotipu, ka TV sako tuo tikim.. Bet matosi aiskiai kad pats prisiziurejes Ancient Aliens per Discovery.. Ypac apie tuos laukuose zenklus, nesenai kaip tik laida buvo. Ir dar, ar tu, Ishiki, suvoki kad nusisneki. Pat sau priestarauji: , kuria dar reikia pagrysti. As nesakau kad givybes kitur nera, bet ir neduodu kepures prisikt kad ji yra. Esme tame kad kiekvienas turi savo pasauleziura, ir suvokia dalykus per savus "rozinius akinius". Tau atrodo vienaip, kitam kitaip ir nera reikalo cia uzsipult kad ne tavo paziuros zmones yra zomiai prikimsti bulvariniu skiedalu.. Tu to nezinai, kaip ir nezinai kad tavo informacijos saltiniai nera pseaudomokslininkai ir uzsidirba gyvenimui is lengvatikiu.
Ishiki 2012-02-03 21:01
Nu jei tu zinai saltinius tik kaip Ancient Aliens niekuom negaliu tau padet, maciau as ir tuos filmus aisku, bet nesigrindziu jais kaip, kad pamatais. Daryk analize visko ka matai, be isitikinimu ir galiu garantuot, kad ir tu pamatysi tai ka as matau. Bet kai ziuri i viska su isitikinimu, tada ir prasideda roziniai akiniai, patikek is viso to kiek ieskojau filmu, kiek maciau foto, kiek aplankiau, forumu, puslapiu, su kiek zmoniu pakalbejau is viso to darau analize, mastai ar tai atrodo realu, o tai ne, tai atrodo melas tai ne, randi kazkokia spraga kuri atrodo klaidinga, vel ieskai atsakymo, realiai jei paziureciau tik viena video ar viena teksta paskaityciau tik apie viena tema as tikrai cia nesiardyciau, as tik prasau jusu pasakykit ko jus tikites, kad pas mus atskris ateiviai nusileis, bet kurioj zemes vietoj vidury miesto (be rizikos but subombarduotiem, is baimes tu kurie 100% isitikine, kad to but negali) ir pasakys Labadiena, vis del to mes egzistuojam, Zinokit. As tik noriu pasakyt, kad pazvelkit i viska be isitikinimo, gal tik to tos civilizacijos ir laukia, nes koks jiem tikslas mus aplankyt, jei mes visvien nepatikesim, kad jie cia buvo? Yra rusu laidos kaip karo metais kazkas isjungdavo ju sistemas kai jie raketas norejo paleist. Zoologijos sode sudekim kameras, jus galvot, kad gyvunai suvoks, kad jie yra stebimi? Cia tik teorijas ir hipotezes, bet tai nereiskia, kad reikia atsistoti ir sakyt taip nera, nes cia tik hipotezes. Kodel nesakot tai hipotezes ir taip gali but?
Ishiki 2012-02-03 21:05
Vat butent sita as ir bandau visada irodyt, kad be hipoteziu, fantazijos, vaizduotes nebutu nieko kas dabar yra. Ir sito niekaip neiseina isaiskint, todel, kad zmones mokykloje nera mokinami mastyti ir kazka kurti, jie mokinami ismokti, lygtai tai butu visada buve ir visi isradejai mokinosi ta pati, jie to nesimokino, jie tai atrado ir uzrase ir tuo labiau tai nereiskia, kad jei mokykloj mokiniesi, tai yra 100% teisingai, niekas tau nesako, kad gali israsti kazka geriau, kazka pataisyti. Esi mokinamas pakartoti, ir kartoti tai kas sakoma, butent ta dabar daugelis ir daro. Mes neismokyti mastyti, nes jei mastytume pasaulis butu toli grazu kitoks.
kunis 2012-02-03 21:11
Jei noretu kad patiketumem, tai nusileistu taip kad nugincyt neitu. O ir kodel tos foto ir video medziagos kaip tycia buna apgailetinos kokybes? Pilna pas mus HD fotiku, o amerikonai juos jau kelerius metus anksciau naudojo? numesk linka i hd NSO nuotrauka, kad butu ne FAKE kaip tu sakai (tu zinai kur fake kur ne, as nesigaudau tuose dalykuose).
HiTech 2012-02-03 21:14
Ne nu vamzdec išvis. Aš manau tau normaliai paaiškinau kaip kas yra, o tu vėl su ta savo iki kaulo įkyria fraze "visata yra didelė ten visko gali būti" BET GALI IR NEBŪTI!, tai kaip po velnių tu 100% garantuoji, kad ten yra kažkur gyvybė, jei jos ten gali nebūti. Ir po galais, už nežemiškos gyvybės egzistavimo >>>ĮRODYMĄ<<< (o ne sapaliones) tu susilauktum pasaulinio pripažinimo šlovės ir dar visokių *uiniu muiniu, bet kažkodėl sėdi prie kompo ir aiškini apie kitokį mąstymą. Ir jei visatoje yra nežemiška gyvybė tai prašom nurodykit kur tiksliai po galais ji yra, o jei to padaryti negalit, tai ir tenka pasakomis apie žalius žmogeliukus tenkintis? Dar kartą pakartosiu: nežemiškos gyvybės NĖRA >ARBA< ji dar NEATRASTA. Yra tikimybė (ir aš jos neneigiu), kad ji egzistuoja, todėl vyksta paieškos. Kai ji bus surasta, tada atkris nebuvimo hipotezė, ir bus pripažinta, kad nežemiška gyvybė YRA. Bet kaip jau daug kartų minėjau, nežemiškos gyvybės nėra, arba ji dar nerasta. Gal jau dabar dašilo?? Ir jei tau norėsis rašyti apie visatos dydį ir kad ten yra nežemišką gyvybė, būk geras, perskaityk šį postą, dar ir dar ir dar ir dar...
Alfredukas 2012-02-03 21:27
Tai gal būtų tikslingiau ir diskutuot apie tai, kaip teturint tokias priemones kokias turim, galima būtų tikėtis tas nežemiškas gyvybes aptikt? Arba, kaip sukurt tokias priemones, kurios leistų tai padaryt?
HiTech 2012-02-03 21:35
Bet tai jau būtų kita tema. Dabar kalbame būtent apie buvimo/nebuvimo faktą.