Atrasta ketvirtoji potencialiai gyvenama planeta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ishiki 2012-02-03 21:47
Galiliejus irodinejo savo hipoteze, kad zeme yra apvali, ji uztai sudegino, taip kad hipoteziu ivairiu buna. O del kokybes, nemanau, kad visi nesiojasi HD fotikus, kad afdruk pamacius ateivius juos nufilmuot HD kokybei, ciumpia paprastai tel ir filmuoja. Bet yra nuotrauku padarytu seniau pries 50 metu kol photoshopu dar nebuvo, aisku galima tiket galima ne as ju pats realiai nemaciau, bet galima butu istirt ju autentiskuma, nes kazkur jos yra, jei yra. Cia tereikia noro aiskintis. Kolkas kas isvis is jusu daret ka nors, kad tai issiaiskint? Atlikot bent kazkokia analize? Kad galit 100% teigt, kad ju nera? Nes nu as pagal viska ka esu mates girdejes, galiu 100% teigt, kad civilizacijos tikrai egzistuoja, bet del savo visu saltiniu autentiskumo, neesu 100% tikras, bet jie man atrodo 100% tikresni nei pasakymai NASA, kad civilizaciju nera. Taip, kad mano isvados yra tokios, kad civilizaciju tikrai yra, lygiai taip kaip mes atsiradom zemeje, lygiai taip pat galejo atsirast ir kitos ir tame nera jokios isimties. Beje mokslininkai zino bakterijas kurios gali isgyventi atvirame kosmose. Kiti mokslininkai irodinejo, kad giliai vandenyne negali egzistuoti gyvybe, o kai ten nusileido pamate tiek gyvybes rusiu, kone pan kaip ant zemes. Taip, kad jus padarykit savo tyrimus sudeliokit mintis, pateikit irodymus kuom remiates, kad civilizaciju nera, tada galesim sneket, nes jusu irodymai jei pastebejot tik tokie, kad ju niekas nemate, arba kazkas sake, kad tai tik hipotezes. Sorry, bet maniau, kad jus tikrai protingesni. Kiti bent jau patyli jei neturi kuom pagrist savo nuomones.
Laurynas19 2012-02-03 21:52
Aš manau Ishki, kalba apie tai, kad yra Faktai jog jie egzistuoja. Tik jie pateikiami kaip Fake, ir kitos HD nuotraukos slepiamos ar pan.. Kuo pats ištikro abejočiau... Bet, kadangi jis sakosi daug inofrmacijos peržiurėjas, taigi gal jis ir teisus. Turint omenyje, kad daugo oficialiai nepasakoma ir nepateikiama. Kaip tarkim, parodykit man HD kokybės mėnulio nuotraukų (darytų mėnulyje) Be apollo misijos kaip buvoi nusileista jame. Esmė tame, kad technologijos tą leidžia, ten nusiūsta nevienas robotas, fotoaparatas ir tt. Bet nieko mums nerodoma visai? Kodėl? Netgi kiti neigia, kad Jav buvo mėnulyje. O jie norėdami tai paneigti, mums parodė apgailėtinos kokybės foto darytas iš palydovo.. Kodėl? Na bet čia offtopic.. Esmė, tame, kad tu hitech, patikėsi dalykais tik tada, kai tau pasakys per žinias oficialiai. Nes manau ir pats savim nepatikėtum jei ir pamatytum iš arti, ir tau pasakytų "Aš ateivis", manau Ishki apie tą ir kalba.
Alfredukas 2012-02-03 21:52
Tai ko verta tokia diskusija, kur ir taip viskas aišku: vieniems gyvybė visatoje yra, kitiems ne. Vieni tuo tiki, kiti ne. Nori kitus priverst patikėt tuo kuo pats tiki? O kiti gal nori atvirkščiai. O kai kas, dar ir "žibalo" įpils, kad karštesnė diskusija būtų. Tai kur nauda?
Ishiki 2012-02-03 21:59
Cia uztektu gerai patyrinet ir atrastum, kad tokius dalykus kaip stoneheidzas, piramides buvo pastatytos su pagalba, arba kitaip tariant su tokiom technologijom, kokiu mes dabar dar neturim, paziurekit i akmeninius luitus, kaip tiksliai jie ispjauti, kaip tiksliai pastatytos piramides paziurekit i ant pastatu esancias simbolikas, visa tai daug ka pasako, bet niekam tai neidomu, geriau laukt kol kazkas atskris ir pasakys Sveiki mes esam ir isskris, KOKS TO TIKSLAS? Nes vienintelis budas kontakto uzmezgimo yra radio rysys, o jei kitos civilizacijos naudoja kitokias technologijas, tai tipo mes visa gyvenima ir manysim, kad esam visatos valdovai? Net nebandydami israsti kazko kas gali padet susisiekt, vien del to, kad manysim, kad nieko nera ir mes vieni? Nieko ateis laikais, bus ir vaikas. Mano tikslas priverst jus mastyt savo galva, ne ikist savo nuomone, o pamastyt, nes dabar kai kurie is jusu yra juodai isitikine tom tiesiom kurios yra populiariausios. Zmones islipkit is dezes.
Ishiki 2012-02-03 22:05
Va butent apie tai as ir kalbu, o apie visus slepimus as net bijau prasitarti, nes daugelis cia vis dar isivaizduoja, kad TV jiems parodo viska, bet cia jau irgi atskira tema apie slepimus ir pan. Cia labai plati tema sitais klausimais ir jei yra zmoniu norinciu apie tai pakalbet, padiskutuot sakykit sukursiu konferencija ar per emaila pasidalinsim idomia info. O dabar visiems tiems kurie mane suprato dekui, o kurie nesuprato linkiu atlikt siokius tokius tyrimus savo galva ir pasidomet ar TV tikrai viska parodo.
Aklas 2012-02-03 22:06
taip tu nieko nepasieksi. dek koki irodyma ant stalo ir tada ziurim, diskutuojam kaip cia kas.
Ishiki 2012-02-03 22:12
Panagrinekit sita puslapi, aisku ne viskas ten autentiska kaip as manau, bet tikrai yra tiesos, o ypac apie Ancient UFOs tu piesiniai ta ir parodo, kito irodymo senoveje negalejo buti, bet jum tai neirodymas, jum tai neirodymas kaip ir visi vaizdeliai internete, visos laidos, visi paviesinti JAV ir Didziosios Britanijos paviesinti failai taigi viskas FAKE. Kokius jum irodymus pateikt, kad nebutu FAKE?
5HT 2012-02-03 22:15
Ishiki, būtų nuostabu, jei pasidalintum bent keletu 'nenuginčijamų' įrodymų ir galutinai patvirtintum bent kelis savo teiginius. Tuomet galima būtų rimčiau patikėti tavo gebėjimu savarankiškai nagrinėti duomenis ir taip įnirtingai įrodinėti neginčijamą išsivysčiusios civilizacijos(ką tu pabrėžtinai sakai - civilizacijos, ne gyvybės) faktą. Pavyzdžiui, stonehendžas. Pateik savo nuoseklius samprotavimus, kaip tu gali 100% teigti, jog to meto žmonės negalėjo to padaryti savomis rankomis. Kokiu būdu tavo nežemiškosios civilizacijos atstovai galėjo padėti tuometiniam žmogui pastatyti stonehendžą, kokios galėjo būti galimos tokio jų veiksmo paskatos ir, man ypač rūpimas klausimas, jei jie tuomet buvo tokie geranoriški, kodel šiuo metu nepasidalina su mumis naudinga informacija, galinčia padėti mums įvykdyti šiuo metu labai sudėtingas užduotis. Man asmeniškai irgi atrodo, jog gyvybė (ne civilizacija) turėtų egzistuoti. Netgi labai tikėtina, jog ji yra. Bet reikia suprasti, kad yra didelis skirtumas tarp vienaląsčio, kurio buvimas jau savaime patvirtintų daugumos gyvybės formų egzistavimo galimybę už Žemės ribų, ir neapsakomos gausybės prielaidų, kurias reikia priimti neskaitant pačios gyvybės egzistavimo, kad patvirtinti tavo teiginius. Tokios prielaidos galėtų būti: egzistuoja už mus labiau išsivysčiusi civilizuota gyvybės forma; ji yra pakankamai netoli; ji mus pažįsta; mes jai rūpime; ji nori mums padėti; padėjusi padaryti kažkokį nereikšmingą stonehendžą ir piramides, kaip tu sakai, iškeliavo ir mes jai neberūpime. Taigi, konstruktyvios diskusijos vardan, pasidalink keletu samprotavimų be nuolatinio stebėjimosi visatos didybe - manau daugelis tai mėgsta daryti, tačiau nepainioja šito su įrodymų pateikimu
Aklas 2012-02-03 22:25
pamirsai ideti puslapio nuoroda. Hipoteziu yra daug ir ivairiu bet mokslas sioje vietoje yra ziaurus deje.
Alfredukas 2012-02-03 22:25
Ishiki, turėjai omeny tai? http://atsibudimas.ucoz.com/news/auksto ... 0-09-16-14 Kai apie tai norėjau kitoj temoj padiskutuot, tai man kai kas TROLIUS pasiūlė.
Analog 2012-02-03 22:36
Pasižiūrėjas tas fotkes kur čia kažkas davė prisiminiau ale dokumentiką "Ancient Aliens" su tuo juokingu graiku profesorium. Dauguma toje filmų serijoje dėstomų teorijų man atrodo juokingos, bet yra keletas faktų, kurie neduoda ramybės. Kaip įmanoma neturint jokios technikos pakelti, apdirbti, atgabenti, kiek žmonių turėtų tempti luitą, kurį pakelti reikia 21 krano? (na čia toks vaizdus palyginimas tik, gal yra galingesnių, tiesiog tame filme taip sakė). Dar mane sudomino filme minėti faktai apie piramides. Archeologai laikosi teorijos, kad piramidės skirtos laidojimui, bet filme sakė, kad nei vienoje piramidėj nerasta jokio palaidoto žmogaus, tai WTF? Gal kas turit atsakymus?
5HT 2012-02-03 22:49
Yra pavyzdžių: http://www.toolsofthetrade.net/industry ... eID=501163 "In 2000, Brown set out to raise a 25-ton, 33-foot-tall granite obelisk in a Massachusetts quarry using rope, a plumbline, level, levers, tons of muscle power, and one sentence from a 35-century-old parchment. ... When the sand was gone, the enormous stone stood leaning against the wall of the sandbox. The crew pulled it upright with ropes. Perfect." Iš wikipedia apie tai: http://en.wikipedia.org/wiki/Obelisk#Ob ... xperiments "The preparation work was done with modern technology, but experiments have proven that with enough time and people, it could have been done with ancient technology." Jei galima susiorganizuoti su nedidele grupele padaryti šitokį dalyką, tai manau Egipto civilizacija sukrapštytų pakankamai vergų ar darbininkų (nežinau, kas ten išties buvo) ir pora gerų matematikų ir fizikų tam reikalui padaryt
Ishiki 2012-02-03 22:57
Del stonehenzo pagal jo akmenu parametrus ir jo pastatymo laikmeti, to padaryti zmones tiesiog negalejo, antras dalykas yra ne vien stonehengas yra ir kitu akmeniniu pastatu "Puma Punku in Tiahuanaco" paziurekit kaip ispjaustyti akmenys, yra google kam idomu susiras. Cia tik gabalelis visko, nes visu tuo as domejaus anksciau ir negaliu visko atsimint per pora valandu, bet kai ka prisimines pateiksiu. Paskaitykit apie "The Great Pyramid of Giza", tiksliau apie jos vietos zemelapyje reiksmes. Kodel visos seniausios ir skaitomos ismintingiausios zemes civilizacijos state piramides ir visos ypatingose vietose? Pasidomekit piesiniais ant tu piramidziu? Kalendoriu tikslingumu. Ir ne tai, kad suradot viena saltini perziurekit daug, padarykit isvadas, kas panasu, kas visiskai nepanasu, pabandykit suvokt kodel vieni dalykai pateikti kaip vienodi kiti skirtingai. http://www.ghosttheory.com/2011/04/11/f ... s-reported Cia vienas is failu, anksciau buvo puslapis kur viskas sudeta, dabar nebepamenu adreso jei idomu susiraskit. http://www.cropcircleresearch.com/ Sita praverskit po to susiraskit zmoniu darytus pamatysit skirtumus suprasit. Sitas geras, nezinau kiek tai tiesa. http://www.cropcircleresearch.com/articles/arecibo.html Atkreipkit dem i pries tai nupiesto piesinio signalo siuntimo aparata ir sita piesini http://ccdb.cropcircleresearch.com/info.cgi?d=uk2000ee Ir galiu det ir det, bet kas is to jei jus nepatikesit, yra netgi tokiu crop circle kur buvo ant kinijos senoves pastatu, tokiu paciu simboliu, piramidese aptinkami tie patys simboliai. Visko as tikrai nesumesiu, nes tikrai nepamenu viso to ka ziurejau pries pora metu, dabar butu idomu vel pastudijuoti, turbut dar idomiau butu nei pries tai.
Ishiki 2012-02-03 23:04
Aha noreciau pamatyt ta ROPE kuri atlaikytu tempima 25 tonu tempiama per zeme, nezinau kokia virve turetu but.
Ishiki 2012-02-03 23:12
Taip kalbejau butent apie tai. Tik nezinau kodel tai atrodo juokinga? Jei gali rasti pilna foto ir visos panasios? Yra pvz kaimas kuriame pakiles radiacijos lygis ir zmoniu griauciai rasti staigios mirties pozicijose, manoma, kad miestas sunaikintas branduolinio sprogimo. Miesto pav lygtai Harappa paziurekit kam idomu. Ne tik Vikipedioj aisku.
5HT 2012-02-03 23:15
Na, teko matyti dokumentiką apie kažkokį neva slaptą dokumentą, kurį atrado žmonės, kad buvo sudarytas specialus tik USA prezidentui atsakingas komitetas tvarkytis su Rozvelo incidentu. Vėliau buvo patvirtinta, jog dokumentas - klastotė, dėl smulkių to meto dokumento protokolų neatitikimo. Todėl tokius 'slaptus' paviešinimus reikia vertinti ypatingai atsargiai ir patikrinti absoliučiai viską. Dažniausiai tokie paviešinimai neatlaiko išsamios analizės. Antra, jei gali žmonės susiorganizuot pakelt 25 tonų obeliską, tai kodėl to meto žmonės, kurie neturi daugiau ką veikt, sumąstyt kaip išgraviruot piešinius ant piramidžių? Sakoma, kad faraonų ego buvo ganėtinai dideli, tad tikėtina, jog jie tūkstančius žmonių per visą jų gyvenimą priverstų dirbti ties piramidėmis. Dėl nuorodų - gerai, matosi, jog pasidomėjęs. Bet yra skirtumas tarp jūsų, kaip anksčiau minėjot, ale 'savarankiško mąstymo ir inovacijos, fantazijos' ar panašiai ir tokių šaltinių priėmimo už įrodytą faktą. Žmonės, tikintys šiais dalykais, statistiškai dažniausiai būna ypatingai užsidarę savo teorijų teisingumu, t.y patys jomis įsitikinę šimtu procentų, o kitus ragina arba 'išsiaiškinti', arba ir toliau likti tamsuoliais. Nieko nekaltinu, tačiau tai visgi labiau panašu į tikėjimą, ne mokslinę poziciją. Įrodymo nebuvimas nereiškia, kad įrodymą reikia išlaužti iš piršto. Kartais tereikia palaukti, kol įrodymas bus adekvačiai pateiktas ir pripažintas visuotinės mokslinės bendruomenės. Jei nuorodose minėti faktai išties būtų tikrai teisingi, aš nemanau, jog mokslininkai jiems principingai priešintųsi. Mokslas juk pagrįstas naujų duomenų inkorporavimu į senąsias teorijas ir jų modifikacija. Jei yra žmonių, tokių kaip Ishiki, absoliučiai įsitikinusių įrodymų teisingumu, tai yra jų pareiga tai absoliučiai įrodyti visiems likusiems. Tik taip dings tokie tamsuoliai kaip aš ir dauguma kitų, kuriems nepakanka keleto piešinių. Toks jau tas mokslinis procesas. Moksle aklaviečių buvo pilna - tiek Empedoklio keturių elementų teorija, tiek flogistonas ir daugelis kitų. Bet mokslininkai, žinoję tiesą, atliko savo pareigą ir išaiškino teisybę. Laukiame jūsų ir dabar!
5HT 2012-02-03 23:25
Paskaityk visą nuorodą. Paaiškintas metodas. "To begin, the obelisk was lying on a gravel and stone ramp. A pit in the middle was filled with dry sand. Previous experiments showed that wet sand would not flow as well. The ramp was secured by stone walls. Men raised the obelisk by slowly removing the sand while three crews of men pulled on ropes to control its descent into the pit. The back wall was designed to guide the obelisk into its proper place. The obelisk had to catch a turning groove which would prevent it from sliding. They used brake ropes to prevent it from going too far. Such turning grooves had been found on the ancient pedestals. Gravity did most of the work until the final 15° had to be completed by pulling the obelisk forward. They used brake ropes again to make sure it did not fall forward."
Ishiki 2012-02-03 23:33
Nesakiau, kad visa tai autentiska 100%, siuo metu neturiu tiek pinigu, kad galeciau skirti nepriklausomiems tyrimams, kai turesiu butinai nuvaziuosiu i tas vietoves ir pats viska pamatysiu. Del fantasiju ir pamastymu, tai yra toli grazu ne irodymai, o jus praset manes irodymu kuriais as grindziaus, kiek atsiminiau staigia suradau, situ dokumentu tokiu kaip ruzvelto yra labai daug paviesinta Didziosios Britanijos ji apie tu dokumentu paviesinima paskelbe oficialiai, tuos dokumentus galite gauti National Archive kiek pamenu. Yra parasytos NASA techniku knygos kurios veliau buvo isimtos is prekybos del paslaptingos priezasties, anksciau zinojau ir pavarde kas parase ir pav knygos dabar tikrai nepasakysiu. Geriausia ziureti rusu laidas, bent jau man jos atrodo tikroviskiausios be iskraipymu ir pasityciojimu kaip pas Amerikonus. Skaiciau daug JAV karines tarnybos pilotu pasakojimu, aisku ir tai nezinia ar tiesa. Bet man ta mintis, kad jei nematau reiskia nera neduoda ramybes ir as su ja negaliu sugyvent. Autentisku faktu negaliu pateikt, nes rimtesniu tyrinejimu neesu atlikes apart knygu, filmu, vien del pinigu stokos.
Ishiki 2012-02-03 23:35
Tai cia kaip pastate, bet kaip atgabent? Arba kaip uzkelt tuos kitus akmenis 25 tonu?
rimasD 2012-02-03 23:42
Atleisk, Ishiki, bet tamsta man primeni tuos ateivių fanatus ant dangoraižio, filme " Nepriklausomybės diena'. Anot tamstos, mūsų civilizacija ant tiek apsidirbus, kad jei atvyktų ateiviai, mums reikėtų atsiklaupti prieš juos, ir pripažinti save jų vergais. Anot tamstos, piramidės ir stounhendžas ne žmonių pastatytas, o ateivių. Klausimas tik kam? Kad žinotų kur šiaurė? Aš dar 60 metais mačiau atomų nuotraukas, gi tamsta sakote, kad nėra jų fotografijų. Žinoma, su elektroniniu mikroskopu nenufotografuosi objektų, mažesnių už elektroną, galima tik hipotezes kurti, kaip ten smulkesnės dalelės atrodo. O kad žmonės mūsų civilizacijoje yra apkvailinti, tai teisybė tik kokia 50 proc. ir gerai, kad pati pasyviausia, kuri niekuo nesidomi. O kiti jau išmoko skirti tiesą nuo falšo, ir taip lengvai nepasiduoda. Taigi, man atrodo, aš atsakiau į Tamstos klausimą. Aišku, problemų yra, bet, aš tikiuosi, jos bus išspręstos.