Atrasta ketvirtoji potencialiai gyvenama planeta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2012-02-04 10:38
Jeigu pateiktum apie tą patį reiškinį rašančius kelis šaltinius, parašytus skirtingų autorių (autorius mokslininkas - privalumas), tuomet galima pradėti diskusijas. Nes vienas šaltinis ir spekuliacijos logiškumais, kitų liudijimais ir be galimybės hipotezės paneigti yra tik pseudomokslas.
sielinas 2012-02-04 10:39
Beje astrologija ne mokslas.
Pumper 2012-02-04 10:42
Vat ir pasimatė tavo "genialumas". Net nesupranti, ką tie mokslininkai įrodinėja. Kažkoks ruselis profIEsorius savo ale faktinėj dokumentikoj pasakė, kad mes tipo iš beždžionių atsiradę, tai tu iškart kaip nenuginčijamą faktą priėmei ir kiši dabar mum. Gal pirmą vertėtų pasidomėti, kas ta evoliucijos teorija ir kas joje teigiama? Pamatysi, kad tas "mes is besdzionu atsiradom" yra niekas kita kaip tavo mylimų pseudomokslininkų paistalai siekiant kompromituoti evoliuciją pučiant miglą tokiem nemąstantiem genijam kaip tu.
Ishiki 2012-02-04 10:43
Astronomija turejo but. O kas yra mokslininkas? Kodel tie kurie daro savo tyrimus nevadinami mokslininkais? Jie irgi yra baige universitetus parase moksliniu knygu, bet jie jau laikomi abejotinais kas tai nustate?
Pumper 2012-02-04 10:44
Niekas ant tavo galvos nešika. Su savo tokio lygio paistalais tu pats save pažemini ir apsidergi.
Ishiki 2012-02-04 10:45
Jei paskaitytumet apie piramidziu pastatyma as nekalbejau, kalba ejo apie stonehenge, todel arba paskaitykit viska ir tada rasykit, arba isvis nesikiskit. Nes dabar toks jausmas, kad rasot tik tam, kad ant manes pavaryt nors as apie tai ne nekalbejau. Piramides buvo uzsimintos tik tarp kitko, ir kalba ejo apie ju pastatymo vieta zemelapyje.
Ishiki 2012-02-04 10:47
O pats bent zinai kas yra evoliucija? O sita teorija aiskina per biologijos vadovelius, ir zmogaus evoliucijos raidos pats pirmas etapas visur nupiesta simpanze, bent jau panasu i simpanze.
Ishiki 2012-02-04 10:55
Gerai, uzbaikit sita mesla, nes nebeturiu daugiau nervu ir kantrybes gincytis, nes viska ka as pasakysiu bus pseudo, ka jus pasakysit tikroji realybe nenugincyjama, todel nematau tikslo daugiau rasyt, prasau neberasykit, atsiprasau, kad sutrukdziau, man yra liga negaliu neatrasyt i tam tikrus komentarus, todel labai prasau neberasykit to kas liecia mane, nes nebeturiu sveikatos aiskintis, kai sitaip puola is visu pusiu. Dekui, uz idomia diskusija.
Pumper 2012-02-04 10:55
A. Suprantu. Tu apie visą evoliucijos teoriją sprendi pagal vaikiškus paveiksliukus. Dabar žinosiu.
sielinas 2012-02-04 10:56
. Mokslininkas gali būti vienos arba kelių sričių ekspertas, žinovas, specialistas. Kas yra mokslinis metodas žiūrim čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Mokslinis_metodas
Ishiki 2012-02-04 10:58
Dabar paskaityk ir pagalvok, kodel mano saltiniuose tu saltiniu autoriai realiai negali buti mokslininkai... Baigiam tema, tiesiog pagalvok. Man jau neidomu tavo nuomone kodel.
Ishiki 2012-02-04 11:01
Ne as sprendziu pagal tai kaip jus sprendziat viska, jei vadovelyje parasyta reiskia tiesa, jei radau "patikima" saltini reiskia tiesa, bet nesvarbu ar tai tiesa ar ne, svarbu, kad atrodo, kad tai patikimas saltinis. As apie evoliucija nieko nesprendziu ne man sprest, as nesimokinau apie evoliucija tiek giliai kiek reiketu, kad kazka sprest, jei jus ponas sugebate apie viska sprest tik is to, kad kazkur girdejote nepadares savo isvadu, tai arba labai klystate, arba turite labai gera igimta gamtos dovana viska zinoti.
sielinas 2012-02-04 11:08
Tai, kad googlas arba nieko neduoda apie tuos autorius arba jų apskritai nėra prie tavo pateiktų straipsnių (bent jau kelių kuriuos peržiūrėjau). Apsigink, pateik informaciją apie autorius
Ishiki 2012-02-04 11:09
EPIC argumentas reiskia Google pasako kas mokslininkas kas ne jus jau visi man juoka keliat... Google
sielinas 2012-02-04 11:13
Nesivadovauk autoritetais - mokslinis principas byloja. Jei vadovautomėmės vien vadovėliais šiandien neturėtume galimybės čia bendrauti, greičiausiai vienas kitam informaciją perduotume laužo dūmais. Mokslas tuo ir žavus, kai galima esamus faktus paneigti naujais (o nauji dar naujesniais ir t.t.). Tai pasaulio ir visatos modelio dėlionė iš detalių senas kurios neatitinka realybės (anksčiau atitiko dėl kitokio suvokimo) keitimas naujomis, tačiau nereiškia, kad naujos detalės vėliau negali būti pakeistos dar naujesnėmis.
sielinas 2012-02-04 11:15
Jei netinka google pasinaudok AOL, yahoo, altavista, ne esmė. Svarbu rask ką nors.
Ishiki 2012-02-04 11:19
Taip visi isradimai atsiranda is to, kad kazkas isivaizduoja tai ko dabar nera, o ne sedi ir sako to negali buti, nes nematau dabar, va butent dabar pasakei tai ka as ir norejau visa laika pasakyti. Galima zymiai daugiau isradimu moksliniu padaryt, jei zmones pakeistu mastyma, is tokio, kad dabar nera reiskia negali but, i toki, kad to ko dabar nera galima pabandyt atrast. Deja tokiu vienetai.
Pumper 2012-02-04 11:20
Ponuli, kas čia per dvigubi standartai? Pats savo visas pseudo dokumentikas ir puslapius ale mokslinius surandi per tą patį google - tai tada tinka, o kai jau reikia savo paistalus tuo pačiu metodu pagrįsti, tai jau google juoką kelia. Beje, google įvedus pavardę suranda bet kokį rimtesnį mokslininką, nes visos oficialios mokslo institucijos turi laisvai prieinamas duomenų bazes su savo darbuotojų pavardėm ir nuopelnais, taip pat - jei tas "mokslininkas" ne koks šarlatanas, google rastų jo publikuotus straipsnius moksliniuose leidiniuose, kurių duomenų bazės taip pat pasiekiamos internetu.
Pumper 2012-02-04 11:23
Bet kad tu imi tai, kas jau yra ir paaiškinta ir kuri naujus, jokiais realiais faktais nepagrįstus paaiškinimus. Tuom ir skiriasi tikras mokslininkas nuo Ishki - jo hipotezės, teorijos ir nauji atradimai remiasi realiu pasauliu, o ne iš užpakalio ištrauktom pasakom.
sielinas 2012-02-04 11:26
Valio, bet nereikia nusifantazuoti. Paprastai yra iškeliama hipotezė ir ji tikrinama. Jei ji pasitvirtina vienai mokslininkų komandai, hipotezę dar turi patikrinti dar kelios mokslininkų komandos. O jei nesi mokslininkas bent jau hipotezių nekel viešoje erdvėje, reikia turėti šiek tiek atsakomybės, nes tekstą gali perskaityti vaikai ir pasigauti kokią nepatikrintą idėją. Ir dar šiaip yra tokia organizacija ne pelno siekianti, kuri moksliniais metodais tiria paranormalius reiškinius įkurta 1976 m.: http://www.csicop.org/ Kiek esu skaitinėjęs šiai dienai nei vienas paranormalus reiškinys nėra patvirtintas (tarp šių reiškinių ir nežemiškos civilizacijos lankymąsis žemėje).