Kodėl rūkantieji marihuaną atrodo mieguisti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LAstudija 2013-07-03 15:05
2001 metais,beveik visus metus gyvenau Olandijoje.Ten zole rukiau legaliai ir tai darydavau vidutiniskai 3 kartus per savaite.Vakarais.Man patiko.Ji turi viena keista savybe-po kazkiek dienu staiga ima ir nebeveikia.sitas momentas yra svarbus,nes tai yra zenklas,kad butina daryti pertrauka-kokia savaitele apsieiti be zoles.na,o po pertraukos vel skrendi nuo pirmo dumo.Todel as sakau,kad zole rukyti kiekviena diena yra ne tik ,kad nesaugu,bet paprasciausiai kvaila.Visur reikia jausti saika.Gryzau as is tos Olandijos,neberukau ir nebuvo man jokiu lomkiu,jokio potraukio.Bet savy puikiai suprantu,kad jeigu Lietuvoje ji butu legali ir norint nusipirkti nereiktu rizikuoti pakliuti mentams,tai alkoholio vartojimo atsisakyciau visiskai.Man nepatinka alkoholis,nes mane jis veikia alergiskai.
1337 2013-07-03 15:07
O tu i viska gyvenime ziuri taip nemastydamas sausai pagal istatymo raide? Kazkas pasake, kad narkotikas, reiskia narkotikas, ir visa kita staciai dzin? Ta prasme jei ant malkines tu pamatai uzrasa "by..", tai tu tikrai sventai tiki, kad atidares duris rasi ten sukrautus penius? Nes nu gi aiskiai uzrasyta - "by...", tai logiska kad ten turi buti peniu sandelis, ar ne? Nesu girdejes, kad del kasiako kazkas eitu parsidavinet. O del cigaretes malalietkos berniuku tualete neretai paciulpia, ar del bonkes "legalios" chroniava moteriske irgi mielai kojas praskes. Negave rytines kavos puse ofiso narko/kava-manu dirbt net negali pradet! Tai gal laikas pradet savo galva mastyti kas yra narkotikas, o kas ne, o ne bukai vodovautis istatymo raide?
Rimvydas 2013-07-03 15:12
Todėl ir esi siauro proto. O Tu turi šviesti visuomenę, o ne priešingai. Skaityk straipsnius visu, ne tik propagandinius, bet ir mokslinius. Išsiaiškink narkomano, alkoholiko ir kitų priklausomybinių žodžių reikšmes. Nes, nepyk, bet tiesiog su kvaila kritika, be argumentų(neskaitau argumentu to,kad parašei "alkoholis yra legalus, todel jis geriau už žolę"). Seniai įrodyta,kad alkoholis yra blogesnis dalykas nei žolė ir jo legalumas nedaro geresnio už žolę. Tarkim ir benzinas yra legalus ir žinom,kad jis turi narkotinių savybių ir jo apsiuostymas tikrai padarys daugiau žalos nei žolės rūkymas. Olandija tai suprato, pusė JAV legalizavo kanapes. Tik laiko klausimas kad bus legalizuota visur. Kai ji taps legali, ji tavo nuomone taps jau geru dalyku? Ar Tu toks esi super abstinentas? Nei žolės, nei alkoholio?
Simplicity 2013-07-03 15:15
Kodėl žolė ne narkotikas?
LAstudija 2013-07-03 15:20
Beje,nrmalus zmogus ne tik zole neturetu rukyti kiekviena diena.tas pats apie bet kuriuos svaigalus,nesvarbu ar tai alus,degtine ar tekila.visa laika buti apsinesus yra nenormalu ir tai tikrai priveda prie bedu.tai turi buti proginis uzsiemimas.bet stai atejus progai kisa visi vos ne per prievarta legalu bruda-alkoholi.Kodel as noredamas truputi atsipalaiduoti,negaliu tureti jokios alternatyvos alkoholiui?
1337 2013-07-03 15:23
As asmeniskai kazkokia medziaga prie narkotiku priskiriu pagal 3 paprastus klausimus: ar medziaga sukelia priklausomybe, ar sukelia abstinencija ir ar del jos sukelto abstinencijos sindromo zmogus pasiryz daryti nusikaltima. Asmeniskai dar neteko girdet, kad del kavos, cukraus, ar kanapes kazkas eitu vogti, plesti ar parsidavineti. Taigi, kanape ne narkotikas, nes neturi jokiu narkotikams budingu pozymiu. Bet kaip ir viska gyvenime, ja reikia vartoti saikingai. Be saiko ir cukrus, druska ar net vanduo tampa nuodu.
Tommis 2013-07-03 15:26
nei moterys, nei krepšinis nėra uždrausti O žolytė uždrausta todėl, kad valstybei tai labai brangiai atsieina.
Arcciss 2013-07-03 15:29
O kas sake, kad as Lietuvoje? Man jokia atsakomybe negresia. Mano rukymas, tai gyvenimo paivairinimas ir mastymo prapletimas. As to nedarau reguliariai, nes man to reikia as tai darau, nes karts nuo karto noriu, taip pat kaip noriu alaus bokala islenkt, perskaityti idomia knyga ar nueit i kino teatra. Mediku nedomina donoro marichuanos vartojimas, tai skirsnis del intraveniniu narkotiku, del kuriu yra tikimybe susirgti AIDS/ZIV. Si tema neissemiama, visada bus liberaliu zmoniu ir konservatyviu. Albert Hofmann, Alexander Shulgin.
andriulis 2013-07-03 15:29
1337 - ar dabar ir mokykloje pavydžius pateikia su "byb...", ar čia tik toks mentaliteto lygis? Visai nekeista, kodėl taip šokinėji prieš išraišką narkotikų vartotojas. Kažkodėl pati Olandija griežtina pardavimus, http://tv.delfi.lt/video/P54ecUrF/ http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pa ... -57-153097. Matomai vis daugiau bėdos, o ne naudos.
Tommis 2013-07-03 15:29
kone visi sintetiniai narkotikai tavo klausimyną nesunkiai įveiktų, tačiau jie kažkodėl vistiek priskiriami prie narkotikų. Reiktų daugiau klausimų
andriulis 2013-07-03 15:32
Rimvydas - kur tu skaitei, kad aš sakiau jog alkoholis geresnis už narkotikus? Kaip Jūs mėgstat skaityti tarp eilučių, o esmės neperskaitot. Čia tikrai patraukėt narkotikų ir dūmais smegenis užtraukė?
LAstudija 2013-07-03 15:32
aisku,kad zole narkotikas.Aisku ,kad juos uztraukus tu netinki darbui,vairavimui ir t.t.Bet uztraukes zolytes tu bent jau zinai,kad tam netinki.ne taip,kaip su alkoholiu,kai atrodo,kad ikales ir vairuoji mandriau,ir darbas einasi kaip is pypkes,ir toks kalbininkas pasidarai,bajeristas toks.kai is tikro tai tik kvaila iliuzija.Uztenka pabuti blaiviam isgerusiu mandruoliu kompanijoje ir iskarto supranti ,koks pragaistingas yra to alkoholio ""melagingas veikimas"".tiesa sakant,as balsuociau uz tai ,kad alkoholis butu itrauktas i ypatingai sunkiu narkotiku sarasa,butent uz savikritikos mechanizmo isjungima.Tai ziauriai pavojinga.
Tommis 2013-07-03 15:36
kokia gali būti nauda iš narkomano? Saviems durneliams tiek to - bent jau po kojom nesimala, o atvykėliai - suplaukia visoki degradai, paskutines kapeikas už šienelį atiduoda, ir tiek iš jo „tolko“... O juk vietoj jo galėtų atvažiuot normalūs, turizmo sektoriui užsidirbt leidžiantys, turistai.
1337 2013-07-03 15:38
nesamone ja sventai tiki? Tai taip ir neatsakete tamsta i klausima, tai ar tikrai tikite, jog malkineje sandeliuojami peniai, jei kazkas taip ant jos uzrase? O tokia prielaida darau grynai logiskai, nes tamsta aklai vadovaujates tuo kas parasyta istatyme, net nesusimastydamas, kad ten gali buti nesamone
Arcciss 2013-07-03 15:38
andriuli arba diskutuok padoriai arba isvis nieko nerasyk, emocijos diskusijoije,nera labai geras dalykas, primena politiku ''ringa''... Tokios frazes kaip: ''Čia tikrai patraukėt narkotikų ir dūmais smegenis užtraukė?'' parodo nekoki mentaliteta.
1337 2013-07-03 15:40
Tai kad visi man zinomi sintetiniai narkotikai sukelia abstinencija. Neretai netgi labai stipria. Taigi taip, tai yra narkotikai.
Tommis 2013-07-03 15:42
protingas ir be įstatymo atskiria, kas gerai ir kas ne, o įstatymai kuriami tiems „su galva“, kuriuos kaip malkas Vilniuje miškely prie taboro lavonvežiai renka...
andriulis 2013-07-03 15:43
1337 - pasakysiu vieną, mačiau tokių mandruolių kurie šaukė apie nekenksmingą "žolytę", tai tik buvo tramplynas į įvairovę, dabar dienas leidžia reabilitacijos centre arba kalėjime.
andriulis 2013-07-03 15:45
O kaip atsakyti žmogui, kuris perfrazuoja mano sakinius kaip jam patogiau, kad turėtų ką parašyti?
Arcciss 2013-07-03 15:47
Taip, kaip ir as katik padariau su tavim