Afrikoje dirbanti gydytoja Eglė Budienė: „Lytiniai santykiai Siera Leonėje tas pats, kas mums suvalgyti sumuštinį“  (10)

Siera Leonėje merginos prašo kontraceptinių priemonių dar neprasidėjus pirmosioms menstruacijoms, pasakoja savanore šioje Vakarų Afrikos valstybėje dirbanti gydytoja Eglė Budienė. Pasak jos, lytinis gyvenimas čia priimamas taip pat natūraliai kaip valgymas ar gėrimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lytinį gyvenimą jie pradeda tada, kai atsiranda pirmas noras, o noras atsiranda anksti. Tai yra šilto klimato šalis, jie tuose kaimeliuose visai neturi ką veikti. Jiems tai yra turbūt lygiai tas pats, kas mums suvalgyti sumuštinį ar atsigerti „Coca-colos“, – „Žinių radijo“ laidoje „Pasaulis pagal moteris“ pasakojo E. Budienė.

Jos teigimu, Siera Leonėje žmonės natūraliai išreiškia savo instinktus, todėl ji, dirbdama lytinio švietimo srityje, sulaukia 13 metų mergaičių.

Pašnekovė pasakojo, kad Vakarų Afrikoje žmonės tiesiog neturi ką veikti – Siera Leonė 12 metų buvo pilietinio karo zona, vaikai nėjo į mokyklas, infrastruktūra buvo sugriauta, ten šiuo metu nėra elektros. Visoje šalyje, E.Budienės žiniomis, registruoti tik penki ginekologai.

Visą laidos „Pasaulis pagal moteris“ įrašą galite rasti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(8)
(0)
(0)

Komentarai (10)