Kodėl kaklą bučiuoti reiktų labai atsargiai: dėl neatsargaus ir aistringo bučinio mirė septyniolikmetis  (4)

Septyniolikmetis vaikinas mirė po to, kai aistros pagauta jo mergina pabučiavo jo kaklą. Medikai tik po kurio laiko suprato, kas iš tiesų įvyko, pranešė theladbible.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Meksiko mieste gyvenantis Julio Macias Gonzalez vakarieniavo kartu su šeima, kai netikėtai jį ėmė krėsti traukuliai. Prieš tai vaikinas vakarą leido su savo 24 metų mergina.

Nors tėvai iškvietė greitąją, atvykę medikai nieko nebegalėjo padaryti. Pasirodo, besibučiuojant su mergina, ši paliko ant vaikino kaklo žymę. Gydytojai tikina, iš pradžių nesupratę, kas įvyko. Vėliau išaiškėjo, kad dėl traukos jėgos, kuri atsirado čiulpiant odą, buvo pažeistos Julio kakle esančios kraujagyslės.

Jose susidarė krešulys, kuris nukeliavo į smegenis. Taigi, dėl per stipraus bučinio vaikinas patyrė insultą. Šiuo metu jo mergina slapstosi, kadangi velionio šeima ją kaltina nužudžius sūnų.

Nors tokie atvejai pasitaiko itin retai, tai ne pirmas kartas kai dėl kaklo bučiavimo kyla problemų sveikatai. 2011-aisiais metais 44-erių metų moteris taip pat patyrė insultą. Ji išgyveno, tačiau viena pusė jos kūno liko paralyžiuota. Atvejis užfiksuotas Naujojoje Zelandijoje.

Iš pradžių gydytojai nerado priežasties, kas jį sukėlė. Tačiau pamatę beveik išbalusią mėlynę ant kaklo, atliko tyrimus ir pastebėjo, kad ji yra virš pažeistos kakle esančios arterijos.

Pasak moterį gydžiusio mediko, tai buvo pirmas kartas kai dėl stiprių kaklo bučinių asmuo atsidūrė ligoninėje. Anksčiau panašūs atvejai medicininėje literatūroje, medikų teigimu, nebuvo aprašyti.

Septyniolikmetis tapo antrąja oficialiai užfiksuota bučinio į kaklą auka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(43)
(3)
(40)

Komentarai (4)