Palydovinė uragano „Matthew“ nuotrauka tapo interneto sensacija: beveik kaip iš geriausių siaubo filmų  ()

Kaukolę primenanti nuotrauka, kurioje vaizduojamas uraganas „Matthew“ turėtų įkvėpti visus siaubo žanro gerbėjus. Deja, vietiniams gyventojams jis nekelia džiugesio - uraganas jau nusinešė septynių žmonių gyvybes, o jo žiaurumą patvirtino ir šis sutapimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-07 Palydovinė uragano „Matthew“ nuotrauka tapo interneto sensacija: beveik kaip iš geriausių siaubo filmų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša portalas „CNN“, šiurpi palydovinė nuotrauka, kurioje užfiksuotas uraganas, buvo patalpinta socialiniuose tinkluose „Weather Channel“ meteorologo Stu Ostro, kai gamtos stichija pasiekė Karibų jūroje esantį Haitį.

Nuotraukoje reiškinys pavaizduotas taip, kaip tai užfiksuoja infraraudonųjų spindulių kamera. Tam, kad būtų aiškiau matyti stipriausios uragano vietos, nuotrauka buvo paryškinta ir nuspalvinta. Taip išryškėjo kaukolės formos vaizdas, o ypač – akys ir dantys.

Uraganas „Matthew“ praūžė Haityje, kur pasiglemžė septynių žmonių gyvybes, užtvindė gatves ir privertė šimtus tūkstančių žmonių bėgti nuo smarkiausios per beveik dešimtmetį audros Karibų regione, o vėliau nuslinko Kubos link.

Jungtinėse Valstijose buvo nurodyta pradėti evakuoti žmones, o pajūrio gyventojai ruošiasi bėgti nuo artėjančios smarkios audros. Manoma, kad uraganas JAV Rytų pakrantę pasieks vėliau šią savaitę.

Audra Haityje pareikalavo trijų žmonių gyvybių, o Dominikos Respublikoje – keturių. Prognozuojama, kad aukų skaičius dar padidės, „Matthew“ slenkant į šiaurę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(34)
(6)
(28)

Komentarai ()