Žiauri mirties patale gulinčios moters istorija: „anksčiau sakiau, kad man nesvarbu, jei taip nutiks, o dabar tenoriu įspėti kitus - nebūkite tokie kvaili kaip aš” (Video)  ()

Artėjant pavasariui visos moterys labiau nei bet kada susirūpina savo išvaizda – juk netrukus bus galima puoštis lengvais vasariniais drabužiais ir parodyti daugiau kūno nei paprastai. Nuo šios pavasarinės nuotaikos neatsiejamas ir susirūpinimas, kad negerai atrodyti “baltai kaip sūriui” – po žiemos ne viena skubame į soliariumą. Ir nors šiek tiek lempų šviesos dažniausiai nekenkia, Ashley Trenner savo žiauria istorija įspėja, kad neatsargių soliariumo mėgėjų gali laukti mirtini spąstai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Tenner keikė tą dieną, kai pirmą kartą įžengė į soliariumą. Tuomet ji tikėjo, kad lengvas įdegis jai padeda atrodyti ne tik gražesnei, bet ir jaunesnei. Ir ji norėjo palaikyti rusvą odos atspalvį ištisus metus. Tai pasiekė tokį lygį, kad lankymasis soliariume jai buvo svarbesnis už sveikatą.

“Esu pasakiusi, kad man nesvarbu, jog mirsiu nuo vaikščiojimo į soliariumą, jei tik mirsiu būdama įdegusi”, - savo žodžius prisimenė moteris. Vaizdo įrašo filmavimo metu ji tvirtino tikrai taip nebemąstanti.

Bet likimas jai buvo negailestingas – moteris mirė nuo melanomos, odos vėžio. Liga jai buvo diagnozuota, kai Ashley buvo 33. Atšventusi savo 40-ąjį gimtadienį, ji sužinojo, kad metastazių jos kūne yra tiek daug, kad gydymas nebepadės.

Moteris susitaikė su savo lemtimi, tačiau paairyžo kovoti su soliariumų mada. Ji norėjo perspėti, kad patys pasirenkame dar ir mokėti pinigus, jog susirgtume mirtį atnešančia liga.

Ashley Trenner istorija ir perspėjimas video siužete

Dėl to ji įveikė save ir pasirodė prieš kameras – ji pademonstravo kūne esančius auglius ir neslepė, kad dešinė jos veido pusė - suparalyžiuota – ji negalėjo net įprastai nusišypsoti.

“Jei yra galimybė, kad aš kažką išgelbėsiu nuo tokio likimo, kuris ištiko mane, tai bus man didžiausia dovana”, - apie soliarumo atnešamą mirtį Ashley įspėjo įbėgio mylėtojas ir mylėtojus.

Ashley Trenner mirė po septynerių metų kovos su melanoma - 2013 metais - greitai po šio vaizdo įrašo nufilmavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(41)
(2)
(39)

Komentarai ()