Svarstyklės, kurios skaičiuoja KMI, riebalų masę ir pateikia tikrąjį fizinį amžių (Video)  (1)

Jei rūpinatės savo sveikata ir išvaizda, namuose tikriausiai turite svarstykles. Žinoti savo svorį yra gerai, tačiau būtų dar geriau, jei šis paprastas prietaisas jums suteiktų ir daugiau naudingos informacijos. Ar nenorėtumėte svarstyklių, kurios matuoja ne tik jūsų kūno svorį, bet pateikia informaciją apie riebalų, raumenų masę, kūno masės indeksą ir net jūsų fizinį amžių?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-02-20 Svarstyklės, kurios skaičiuoja KMI, riebalų masę ir pateikia tikrąjį fizinį amžių (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yunmai“ išmaniosios svarstyklės atrodo kaip mums jau gerai pažįstamas prietaisas. Jų paprastas modernus dizainas su niekuo neypatingu ekranu taip pat nėra kažkuo iškirtinis. Tačiau šios svarstyklės matuoja ne tik žmogaus svorį (3-150 kg), bet ir kai kuriuos kitus svarbius duomenis.

Kaip jos tai sugeba? Ogi paprastai - „Yunmai“ svarstyklės matuoja kūno varžą. Tai yra, per žmogaus kūną paleidžiama nejaučiama elektros srovė, o specialūs sensoriai išmatuoja pasipriešinimą, su kuriuo šis impulsas susidūrė. Svarstyklių kompiuteris tuomet šiuos duomenis interpretuoja apskaičiuodamas riebalų, raumenų, kaulų ir vandens masę kūne, apskaičiuoja žmogaus fizinį amžių, o programa vėliau pateikia patarimų, ką reikėtų pagerinti.

Tiesą sakant, išmaniąsias svarstykles lydinti programėlė taip pat yra labai svarbi. Su svarstyklėmis ji bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Programėlė padės nusistatyti tikslus ir jų laikytis. Ji taip pat turėtų pateikti naudingų patarimų ir informuoti apie nukrypimus nuo normos.

Programėle taip pat galėsite suvesti savo duomenis. Įdomu tai, kad jie bus naudojami ne tik kūno masės indeksui paskaičiuoti ar riebalų masės tyrimui, bet ir naudotojo atpažinimui. Pagal esminius rodmenis „Yunmai“ išmaniosios svarstyklės gali atpažinti naują ant jų užlipusį žmogų.

Šios patvarios išmaniosios svarstyklės puikiai pasitarnaus savo sveikata ir svoriu susirūpinusiems žmonėms. Pavyzdžiui, tiems, kurie aktyviai sportuoja arba stengiasi atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų.

Nors „Yunmai“ išmaniosios svarstyklės pasižymi įdomiomis papildomomis funkcijomis, jų kaina nėra kosminė - šiuo metu jos kainuoja  kiek daugiau nei 35 eurus.

„Yunmai“ išmaniųjų svarstyklių pristatymas video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)