Su šypsena (ir liūdesiu): pasaulį apskriejo liūdniausio pingvino nuotraukos - trumpam iš jo atimta kartoninė sužadėtinė  ()

Pagyvenusiam pingvinui sudužo iš skausmo širdis, kai popierinė animacinio filmo heroję vaizduojanti jo dydžio iškarpa buvo išnešta iš jo narvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai įvyko Tobu zoologijos sode Mijašire, Japonijoje. Kartotinė mergaitės, vardu Hululu, iškarpa buvo pašalinta, baiminantis, kad ją nupūs artėjantis taifūnas. Bet tai buvo didžioji 20 metų pingvino meilė.

Pingvinas įsimylėjo kartotinį personažą po to, kai jį metė patelė, su kuria jis buvo poroje net dešimt metų.

„Hululu teko evakuoti dėl gresiančio taifūno. Atleisk, Grape-kunai“, – socialiniame tinklalapyje „Twitter“ parašė Tobu zoologijos darbuotojai, pasidaliję sielvarto prislėgto pingvino nuotraukomis.

Zoologijos sodo darbuotojai sunerimo Grape-kuno būkle po to, kai nutrūko jo santykiai su pingvine Midori, palikusią jį dėl jaunesnio pingvino. Išduotas pingvinas pradėjo praleisti mažiau laiko su kitais gentainiais ir daugiau vaikštinėti vienas, pasakojo zoologijos sodo darbuotojai.

Viskas pasikeitė, kai pingvinų narve buvo pastatyta kartotinė mergaitės Hululu iš anime serialo „Kemono Friends“ iškarpa.

Hululu – graži mergaitė, dėvinti trumpą suknutę, darančią ją panašią į pingiviną, ir dideles ausines. Greitai zoologijos sodo darbuotojai pastebėjo, kad Grape praleisdavo vis daugiau laiko, spoksodamas į iškarpą. Tokiu elgesiu jis linksmino zoologijos sodo lankytojus, rašoma interneto portale „Daily Mail“.

Tikrieji Grape jausmai iškarpai paaiškėjo, kai jis pastebėtas, stovintis prieš mergaitę išskėstais sparnais ir į ją nukreiptu snapu. Ši poza pingvinų pasaulyje reiškia pasipiršimą.  Taigi, paaiškėjo, kad Grape buvo pasiruošęs perkelti savo santykius į kitą lygį, bet viską sugadino artėjantis taifūnas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(6)
(9)

Komentarai ()