Paskelbė duomenis, kada po paskiepijimo pradeda veikti „Pfizer“ vakcina ir kokie jos galimi šalutiniai efektai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Manobataibuvo2 2020-12-14 10:44
Meldžiiuosi kasdien, kad nereikėtų eiti pas gydytojus nei man , nei šeimos nariams. Dabar jau daugiau miršta nuo pagalbos nesuteikimo, nei tos koronkės. Dėl komisijos: kaip jau ne kartą čia minėjau, nereikia būti mereorologu, kad suprastum, kai tau ant galvos šika. Jei tu iki dabar nesugebi 2+2 sudėti ir gauti 4, tai tau duok faktus nedavęs... Tau net jei faktai kaukolę pralauš, tu vis tiek šliauši skiepytis iš paskutiniųjų ir dėkosi už suteiktą "malonę". Aš stebiuosi vis labiau, kaip T.lt pataiko su dienos sentencija į temą: "Egzistuoja trys melo rūšys: melas, geras melas ir statistika. // Benjamin Disrael" "Pranešimo reputacija - Re: Paskelbė duomenis, kada po paskiepijimo pradeda veikti „ Standartinė Manobataibuvo2 Webbus » 2020-12-14, 11:49 -1 menten » 2020-12-14, 11:46 -1" Paskutiniuose postuose varo duetu šie du veikėjai Neatsibodo?
menten 2020-12-14 10:55
O tau nenusibodo meluoti. Kas dar gali tavęs klausyti, kai tiek kartų apsimelavai ir buvai demaskuotas. Net elementarių mokyklinių žinių neturi, nes, matai tave mokykla "užzombina" ir kartoji tas pačias niekuo nepagrįstas klišes. Gal tu geriau į politiką eik... Tau galima nors kuolą ant galvos tašyt, vis tiek nesuprasi
Webbus 2020-12-14 11:18
, argumentuotai atrašyti su faktais, remiantis logika, galvojau gal žmogus turi pakankamai košės galvoj, kad pakeistų savo nuomonę, bet matau, kad esi žlugęs reikalas Tau argumentai ir faktai nerūpi, tu remiesi emocija ir savo asmenine "intuicija" prieš faktus, publikuojamus moksliniuose žurnaluose. Tai ką su tokiu žmogum gali diskutuot? Dedi minusą prie jo blėnių privemtų šitam forume, ir eini laukt geresnių laikų kai pakomentuos kas nors protingesnis. Tau net tinka posakis: "Kai žmogus miręs, jis to nežino, tik aplinkiniams sunku. Lygiai taip pat, kai žmogus kvailas" Beje, net tas mūsų forumo keistuolis AAA000 geresnių minčių ir nuomonių būna išsako, nei kad tavo čia pasamprotavimai.
Manobataibuvo2 2020-12-14 18:52
Šiaip jau aš gyvenime nemeluoju, tai nežínau, kur ten mane kam pavyko "demaskuoti"... Todėl į politiką man niekaip nesigaus
Manobataibuvo2 2020-12-14 18:56
Tavo "faktai ir argumentai" - popieriniai. Kaip, tikriausiai, ir tavo gyvenimas... Tokie faktai , kaip tiesioginiame eteryje Austrijos parlamentaro posėdyje padarytas greitasis testas prieš visą parlamentą, kuris Coca Colai parodė pozityvų atsakyma, aišku ne "faktas", nes to nepatvirtino akiniuoti dėdės su baltais chalatais ir diplomais. Kad atplėšti pakelį ir užlašinti ant jo porą lašų reikia bent 10 metų pasimokyti ir dar tiek pat padirbėti kokioje Pfizer laboratorijoje. Tada jau būsi patikimas specas. Na, minimum bent jau būti sanitaru greitojoje. Ir net jei toks specas pasakys, kad tai ką tu matai nėra tai ką tu matai, tai tada bus mokslininkų patvirtinta išvada, kuria reikia vadovautis priimant sprendimus dėl milijardų žmonių gyvenimų.
Webbus 2020-12-14 19:26
Kai pats tu esi visas "popierinis", tai tau nors kuolą ant galvos tašyk, situacija nepagerės. Tau duok bet kokius skaičius, faktus ar nuomones, vis tiek varysi savo propagandą prisiskaitęs iš kokio trolių fabriko ar dar kokių pseudo specialistų kaip Kepenis. Tik nesuprantu ką tu čia šitam forume veiki? Nes čia durnių, kurie tavim patikėtų - nerasi. Visiems atrodai kaip neišsilavinęs stačiokas. Kitų, akivaizdžiai protingesnių už save - neklausai ir jų nuomonę atmeti, nes kažkur koks tai molis FB poste parašė kokį pasvaičiojimą kuris sutelpa į tavo mąstymo prizmę, ir tu ta nuomone toliau remiesi. Tai ką tu čia tada veiki, žmogau? Juk yra pilna forumų, FB grupių, kur tikrai rasi bendraminčių, galėsit vienas kitą paskatinti, pasidalinsit "tikraisiai" faktais, kuriuos nuo visų slepia masonai driežažmogiai, Geitsas su Musku, ir iš vis visa Mass Media nupirkta ir propagandą varo, Kubylius su Šimonyte pencyjas pavagė, o Landsbergis kolūkius sugriovė, kad galėtų šiferį vogt. Pasibėdavosit apie 5G ir kur pigesnės folijos pirkt. Kam tau čia vargt šitam forume tarp tokių bedievių pagonių, kurie nieko nesupranta ir kaip avys tiki "netikrais" moksliniais faktais?
menten 2020-12-14 19:27
) - tokie testai pigesni, paprastai atliekami (nereikia apmokyto personalo), greiti, bet jie mažiau tikslūs nei auksinis standartas. Galima pateikti tokį pavyzdį, kad aiškiau būtų. Slapto kraujavimo tyrimas išmatose, kad būtų anksti diagnozuotas kolorektalinis vėžys. Tie testai gali aptikti hemoglobiną, bet taip pat reaguos į medžiagas, esančias mėsoje, raudoname vyne ir t..t - todėl šie produktai prieš tyrimą nevartojami, kad būtų išvengta false positive. Bet tu nori pasakyti, kad tas reagentas sureaguos ir į vyną, tai esą kolorektalinis vėžys neegzistuoja
Webbus 2020-12-14 19:31
Menten, nevark tu su juo, čia tiesiog grynas trolis, kuris atmes bet kokius jam prieš nosį esančius faktus Aš manau jis net specialiai durno ką nors parašo, kad išprovokuot reakciją
123 2020-12-14 21:03
Dauguma čia šaipotės iš ManoBatų, bet kažkaip patys sėkmingai pražiūrit visą tą sistemos absurdiškumą ir nutylimas detales, o protingų diplomuotų dėdžių faktai jums kaip šventa karvė - ne duok Die kas nors garsiai ims svarstyti kad čia kažkas nesiriša. Aš irgi nesupratau tų konspiracininkų ir antivaxerių, dar šiemet skiepijausi nuo erkių, bet stebina kaip tas taip garbinamas loginis mąstymas kažkaip ima ir užstringa ties konkrečiai šiuo aiškiai smirdinčiu vakcinos reikalu.
Hmz 2020-12-14 21:29
Aha, jis jau nubėgo domėtis. Rimtai manai, kad turi reikalo su sąžiningu apsirikusiu žmogum? Kiek čebato aulą bemokyk, vis viena paliks čebato aulas.
Abe7 2020-12-14 21:58
Kai trūksta išsilavinimo ir kompetencijos labai dažnai pasireiškia žymusis duningo-kriugerio efektas. Būtent todėl daugelis sąmokslo teorijų ir plinta neišsilavinusių sluoksniuose, kadangi jie nesuvokia savo suvokimo ribotumo, o tada ir pradeda kažkas nesirišti, nes jeigu nesuvoki, kad galbūt ne viską gali suprasti pasaulyje perskaitęs buzzfeed, tai tavo smegenėlės užpildo spragas prisigalvodamos paaiškinimų, o tada jau laikykis brolyti - visur sąmokslas.
Manobataibuvo2 2020-12-14 22:04
Ne, aš noriu pasakyti, kad tas testas dėl vėžio daromas tam tikromis sąlygomis (bent jau pats aprašei - speciali dieta) ir, greičiausiai, jei jis pozityvus, tai dar gali būti pakartotas, kad įsitikinti galutinai. O dėl greitojo testo rezultatų žmonės izoliuojami, įvedamos komendanto valandos, žlugdomos ekonomikos ir sveikatos apsaugos sistemos, stiprinamos policinės valstybės, naikinamos žmonių bazinės teisės. Testas panašus - rezultatai skiriasi.
Abe7 2020-12-14 22:12
Emmmm, čia kuriam pasauly taip padaryta dėl greitojo testo įtakos?
Webbus 2020-12-14 22:48
Jis absoliučiai nesigaudo situacijoje, nesupranta kad yra skirtingi testai, neskiria PGR nuo greitųjų testų, ir dar turbūt nesupranta kad antigenų testas irgi skiriasi nuo greitųjų ir PGR. Galima būtų jam paaiškint aišku kuo jie skiriasi, kokios metodikos ir specifikos tų testų, bet tai jis pats turi norėt sužinot, užklaust labiau nusimanančių jeigu pats nežino. Bet jis pats situacijos nesuprasdamas, absoliučiai neįsigilinęs, nosį užrietęs vaidina intelektualų Alfa Male, kad jis čia vienas už visus geriau žino ir supranta. O jei neprašytas jam bandyti padėt paaiškindamas, tai tiesiog eilinis atmetimas iš jo pusės pareis, išvems kokį blėnį, ir užskaitys kaip puikų atsakymą mums forumo durneliams. Nevertas sugaišto laiko jis.
Manobataibuvo2 2020-12-14 22:53

sub 2020-12-15 08:54
Kai trolis neturi ką atsakyti, tada numeta va tokias frazes, kokius pats žaidimus žaidžia. Ryškiai ne į tą amžiaus grupę taikai su Fortnite, čia brandesni žmonės susirinkę.
conjurer 2020-12-15 15:54
Na nežinau nežinau, visokios amžiau grupės tą fortnite žaidė. Visai unikali idėja, turret defense, sujungtas su tps ir rpg. Buvau perėjąs, ir pasiekęs mąx lygį.
menten 2020-12-15 21:52
Tai COVID diagnozė bet kuriuo atveju tvirtinama PGR testu. Greitieji tik pirminiam skryningui. Ir ribojimai priimami ne dėl testų, o dėl ligos.