Strelkovo favoritas perspėja apie sparčiai artėjantį Rusijos kariuomenės „skerdimą“: bus didžiulė „laidotuvių“ banga  ()

Buvęs samdinys Andrejus Morozovas apkaltino Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu meluojant apie „specialiąją operaciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas, buvęs LLR samdinys Andrejus Morozovas labai aštriai sureagavo į Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu žodžius, kad „specialioji operacija“ Ukrainoje esą buvo tyčia pristabdyta, siekiant išgelbėti civilių gyventojų gyvybes. Jis tikino, kad tikroji lėtėjimo priežastis – Rusijos kariuomenės silpnumas.

Morozovas padarė atvirą pareiškimą savo „LiveJournal“ tinklaraštyje.

Buvęs samdinys skundėsi, kad Rusijos karinė vadovybė „užmerkia akis“ prieš problemas fronte.

„Realybė tokia, kad Rusijos Federacija pavasarį metė visas tas pajėgas, su kuriomis buvo galima vykdyti plataus masto apsupimo operacijas“, – rašė Morozovas.

Jis patikslino, kad Rusijos Federacijos okupacinės armijos taktika yra „šlifuoti“ pigius Rusijos pėstininkus prieš įtvirtintas Ukrainos pozicijas.

Morozovas įsitikinęs, kad Maskvos bandymai paskubomis verbuoti naujokus karui su Ukraina neleis pakreipti bangos fronte, nes jie yra prastai apmokyti ir neatstovauja rimtai mūšiui. Padidėjusio verbavimo rezultatas, jo žodžiais, bus nauja didžiulė „laidotuvių“ banga, kuri pasilies į Rusiją.

„Šios „savanorių“ bangos skerdimą stebėsime rudenį... Jie iš pradžių pasirodys nevaldomi, tankiomis kolonomis riedės į fronto liniją ir bus prigrūsti priešo artilerijos ir MLRS. Na, o patyrusių pėstininkų likučiai dabar dar kartą visiškai laukinėmis sąlygomis bando šturmuoti ukrainiečių pozicijas aplink Donecką“, – rašė Morozovas.

 

Jis pripažino, kad ir dabar absoliuti dauguma Rusijos armijos karių yra arba prastai apmokyti, arba visai neturi pasirengimo, kaip ORDLO priverstinai mobilizuotieji.

„Mes jau kovojame su sergančiais, senais, sveikstančiais sužeistais, su visais, kurie paimami gatvėje“, – skundėsi buvęs samdinys.

Jis mano, kad tokioje situacijoje frontas greitai pradės „riedėti atgal“ spaudžiamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, o Kyjivas nesiims sudarinėti taikos sutarčių su Maskva“, – patikino Morozovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(256)
(4)
(252)

Komentarai ()

Susijusios žymos: