[Žinios trumpai] Neįtikėtina, ką daro Kremlius! Putinas asmeniškai kreipėsi į Ukrainos valdžią - jo kalba šokiruos daugelį rusų (Video)  (1)

Putinas kreipėsi į Ukrainos valdžią: jo retorika kardinaliai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius aštuonerius metus Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir aukšti Rusijos pareigūnai kiek įmanoma vengė pavadinti Ukrainos valdžią „kolegomis“ ar „partneriais“.

Daug metų Rusijos propaganda ir Kremlius tikino, kad Ukrainoje valdžią užgrobė „bandera ir naciai“, vėliau retorika keitėsis ir „fašistais“ imta vadinti ne tik oficialią Ukrainos valdžią, bet ir visus šalies gyventojus.

Putino pareiškimas apie „narkomanų ir neonacių gaują“ Kyjive buvo paskelbtas antrąją plataus masto invazijos dieną. Jau tada Kremlius prašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pereiti į įsibrovėlių pusę ir nuversti vyriausybę.

Po kelis mėnesius trukusio plataus masto karo Rusijos Federacijoje, propagandistai kalbėjo apie kažkokias „biologines laboratorijas su žąsimis ir uodais“, apie tai, kad Rusija kariauja su JAV ir NATO, paskui teigė, kad su anglosaksais ir visais Vakarais.

Pastaruoju metu  Rusijos Federacijos masėms kalbama apie „satanistus“, „nešvarias bombas“ ir net labai blogus žmones, norinčius sunaikinti visą žmoniją.

 

Tačiau jau spalio 14 d., likus mėnesiui iki Rusijos kariuomenės pabėgimo iš Chersono, Vladimiras Putinas staiga prisiminė diplomatiją ir, pakeitęs toną, kreipėsi į Ukrainą: „Esame pasirengę atkurti visavertį bendradarbiavimą su Ukrainos partneriais. Tegul tai būna pirmas žingsnis ir geros valios gestas iš mūsų pusės“.

Internete Kremliaus savininkui šiandien buvo priminti jo propagandistų ir kolaborantų pažadai, esą Rusijos Federacija amžiams atėjo į okupuotas Ukrainos teritorijas. O tie, kurie „pasitrauks iš Chersono“, bus išdavikai.

Beje, prezidento biuras teigia neketinantis derėtis su Putinu. Dialogas įmanomas tik su naująja Rusijos Federacijos vyriausybe Rusijos kariuomenei palikus Ukrainos teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(14)
(252)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: