[Žinios trumpai] „Įvažiuoti į Krymą galima net žiemą“: skelbiama apie galingą ginklą, kuris iš karto susprogdintų Krymą  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Romanas Svitanas paaiškino, kas stipriai paspartins laikinai okupuotų Ukrainos teritorijų išvadavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų partnerių karinė pagalba gerokai paspartina okupuotų Ukrainos teritorijų išlaisvinimą. Romanas Svitanas mano, kad Beno Hodgeso prognozė, kad 2023 metų vasarą Ukraina jau bus laisva, yra gana reali, tačiau viskas gali įvykti dar greičiau, jei Ukraina bus aprūpinta taktinėmis balistinėmis raketomis ATACMS.

„Įvažiuoti į Krymą galima net žiemą ar pavasarį, jei yra tam tikras ginklų, kuriuos dabar užsakome, kiekis. Tada maždaug pagal paradigmą, apie kurią kalbėjo Benas Hodgesas, jau galime eiti ir pradėti darbą Kryme iš esmės dar iki naujųjų metų“, – užtikrintai tvirtino karo ekspertas.

Romanas Svitanas pabrėžė kaip svarbu, kad Ukraina būtų aprūpinta ATACMS raketomis. Su jų pagalba bus galima pradėti naikinti priešo karinius objektus Kryme „jau kitą dieną po gavimo, nes joms nereikia jokių specialių paleidimo įrenginių. Jos paleidžiamos iš mūsų HIMARS, MARS. Apskritai, tos raketos yra valdomos rodant tašką žemėlapyje ir nieko daugiau. Tada pati raketa atlieka savo užduotis“.

(148)
(2)
(146)

Komentarai ()

Susijusios žymos: