Kryme atsiras naujas „katilas“ – pulkininkas skelbia, kaip vienu veiksmu Ukraina gali sutriuškinti Rusiją (Video)  ()

Laikinai okupuotas Krymas gali tapti tikru operatyviniu katilu Rusijos užpuolikams. Tam turi būti įvykdytos dvi sąlygos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ pasakė karo ekspertas, atsargos pulkininkas, skrydžių instruktorius Romanas Svitanas. Anot jo, Krymas taps veikiančiu katilu įsibrovėliams, kai Ukrainos kariuomenė nukirs sausumos koridorių ir visiškai sunaikins liūdnai pagarsėjusį tiltą.

Kai bus įvykdytos šios dvi sąlygos, okupantai susidurs su sunkia padėtimi. Maždaug po savaitės-pusantros, kai rusams pritrūks amunicijos, pusiasalį bus galima pradėti valyti.

„Procesai vyks tokia tvarka. Prieiga prie Azovo jūros bet kurioje vietoje, kertant sausumos koridorių. Nuo bet kurio taško iki Krymo tilto yra apie 150 kilometrų. Pavyzdžiui, iš to paties Berdjansko. Tada Krymo tiltą gali sugriauti tie patys „Harpūnai“ ar „Neptūnai“, – pažymėjo Svitanas.

 

Po to seka veikiantis Krymo-Chersono katilas. O Zaporožės įsibrovėlių grupė bus priversta bėgti į pusiasalį. Ten jie bandys evakuotis padedami Juodosios jūros laivyno.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()