[Žinios trumpai] „Geriau nekankinti žmonių ir pasiduoti iš karto“ – Strelkovas skelbia lūžio tašką, po kurio Rusija galutinai pralaimėjo  ()

„Pasitraukimas iš Chersono nutraukė viltis dėl strateginių mūsų vadovybės planų atnaujinti bendrąjį puolimą Ukrainoje su tikslu pasiekti geriausią rezultatą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lūžis Kremliaus pradėtame kare prieš Ukrainą buvo Rusijos kariuomenės pabėgimas iš Chersono. Ateityje Rusijos laukia pralaimėjimas.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos Federacijos FSB pareigūnas, karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas, sakydamas kalbą gruodžio 8 d.

„Pasitraukimas iš Chersono nutraukė viltis dėl strateginių mūsų vadovybės planų atnaujinti bendrąjį puolimą Ukrainoje su tikslu pasiekti geriausią rezultatą. Chersono apleidimas yra ženklas, kad Rusijos Federacija perėjo prie strateginės gynybos Ukrainoje“, - sakė rusų diversantas.

Jis mano, kad tai lems Rusijos kariuomenės pralaimėjimą, nes Rusijos Federacija susiduria su priešu, kuris yra pranašesnis tiek techniškai, tiek skaičiais.

 

„Jei mes kariaujame, kaip kariauja Ukraina, turime kovoti. Jei kariaujame „spec. operaciją“, kurią jie ketina bet kurią akimirką sustabdyti, tuomet turime nedelsiant nustoti kankinti žmones ir pasiduoti. Todėl kad karai taip nelaimimi. Taip jie pralaimimi. O savo šalis nuleidžiama į klozetą“, – pabrėžė Strelkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(0)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: