Dingo vienas pagrindinių Rusijos propagandistų D. Kiseliovas: panašu, kad turėjo per daug smegenų  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas papasakojo, kur dabar yra Dmitrijus Kiseliovas ir kodėl jis dingo iš Rusijos televizijos eterio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propaganda Rusijos Federacijoje karo metais įgavo naują pagreitį, o kai kurie televizijos laidų vedėjai tapo Putino valdžios ruporais, aprūpinančiais Rusijos žiūrovus „reikalinga“ informacija. Skabejeva ir Solovjovas vis dažniau mirga Rusijos televizijos ekranuose, tačiau tokie žinomi propagandistai kaip Dmitrijus Kiseliovas dingo. Politologas Michailas Šeitelmanas papasakojo, kas galėjo nutikti.

„Šiandien „Telegram“ staiga priminė, kad egzistuoja toks žmogus kaip Dmitrijus Kiseliovas. Per karą jis dingo. Atkreipkite dėmesį, kad mes jo visai negirdime. Solovjovą girdime nuolat, o Kiseliovo – ne. Ir šiandien Dmitrijus Kiseliovas nuėjo į mitingą prie Latvijos ambasados ​​Maskvoje, nes Latvijoje buvo suimtas rusų propagandistas, kuris pasirodė esąs šnipas. Jis išėjo ir sako, kad reikia saugoti rusų žurnalistus“, – pasakojo rašytojas Šeitelmanas.

Jis paaiškino, kodėl Dmitrijus Kiseliovas per karą dingo iš Rusijos televizijos ekranų: „Dingo. Kelis mėnesius jo negirdėjau. Jis negalėjo degraduoti. Jis buvo gana protingas žmogus ir negalėjo virsti tokiu pat gyvūnu kaip ir visi, todėl ir iškrito iš narvo. Taip, jis kažkaip egzistuoja, ten dirba, bet nebėra populiarus. Dabar prašoma kažko kito: kviečiamas Surovikinas, Prigožinas, kvailas Solovjovas“.

(77)
(5)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: