„Kad mes išsiblaivytume“: komentatorius iš Rusijos paaiškino, kodėl Rusija neturėtų dalyvauti olimpinėse žaidynėse (Video)  ()

„Kaip reaguoti į tai, kad daugiau nei pusė Rusijos komandos yra kariškiai?“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos olimpinės komandos sportininkai negali būti laikomi neutraliais, nes dauguma jų yra Gynybos ministerijoje ir armijoje. Šio fakto negalima ignoruoti svarstant klausimą dėl šalies agresorės atstovų įleidimo į 2024 metų žaidynes Paryžiuje.

Tai interviu „BILD“ sakė žinomas Rusijos komentatorius Kirilas Nabutovas. Aktyviai karui Ukrainoje besipriešinantis žurnalistas prisiminė, kad 2022 metų olimpinėse žaidynėse Pekine būtent eiliniai kariškiai iškovojo Rusijai medalius.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5960 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kaip reaguoti į tai, kad daugiau nei pusė Rusijos komandos yra kariškiai? Jie gauna atlyginimus kaip kariškiai. 2022 m. Pekino olimpiadoje, kuri baigėsi likus dviem dienoms iki Ukrainos nelaimės pradžios, trys ketvirtadalius visų Rusijos medalius iškovojo uniformuoti žmonės. Ar tokius sportininkus galima laikyti neutraliais? Formaliai sportininkai nekalti, nešaudo. Kita vertus jie eina į košmariškus mitingus Lužnikuose. Kai aš tai matau, galvoju, kad mes išsiblaivytume, dabar teisūs tie, kurie sako, kad Rusijai nereikėtų leisti dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Dabar vyksta karas. Dešimtys Ukrainos sportininkų miršta“, – sakė Nabutovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(0)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: