„Jis važiuoja būtent šituo maršrutu“. KGB pareigūnas skelbia, kad prasidėjo Putino medžioklė (Video)  ()

Tai yra maždaug tokio pat lygio grėsmė, kaip ir išpuoliai prieš Diagilevą ir Engelsą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis Rusijos miestuose buvo neramu dėl nežinomų skraidančių objektų danguje. Tokie incidentai gali kelti tiesioginę grėsmę Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui.

Tai „24 kanalui“ pranešė buvęs KGB pareigūnas Sergejus Žirnovas. Jis paaiškino, kodėl sprogimai vyksta konkrečiuose miestuose.

Žirnovas pabrėžė, kad apie pilietinį karą Rusijoje vis dar nekalbama, tačiau pastaruoju metu ten pastebimas labai įdomus judėjimas.

Į Rusiją vis dažniau atskrenda nežinomi dronai, priskiriami NSO, tai yra skraidantiems objektams, kurių negalima klasifikuoti.

Žirnovo teigimu, pastaruoju metu sprogimai įvyko svarbiausiuose Rusijos miestuose, į rytus nuo Ukrainos, prie pietinių Rusijos sienų: Krasnodaro ir Stavropolio teritorijose, Jejske, Tuapsėje.

„Gali atrodyti, kas čia tokio, bet, atsivertę žemėlapį, pamatysite, kad jei Putinas traukiniu važiuos į Bočarovo Ručej (Putino vasaros rezidencija – „24 kanalas“) netoli Sočio, tai jis važiuos būtent šiuo keliu“, – pastebėjo Žirnovas.

 

Jis pridūrė, kad tai yra tikslus traukinio maršrutas, apie kurį tam tikrą visi kalbėjo prieš 2 savaites, todėl Putinui tai yra reali grėsmė.

Tai yra potenciali grėsmė vietai, kurioje yra bunkeris, kur yra jo gyvenamoji vieta. Tai yra maždaug tokio pat lygio grėsmė, kaip ir išpuoliai prieš Diagilevą ir Engelsą, pabrėžė Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(3)
(213)

Komentarai ()

Susijusios žymos: