„Bėkite, kol nevėlu! Pradedame daužyti Krymo tiltą.“  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas užsiminė, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nebus sunku išvaduoti Krymą, o Kerčės tiltas bus sunaikintas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas perspėjo Krymo gyventojus apie artėjančią neišvengiamybę – deokupaciją. Dmitrijus Gordonas ragina kolaborantus ir „rusiškojo pasaulio“ gerbėjus palikti laikinai Rusijos okupuotas teritorijas, kol dar yra tokia galimybė. Dmitrijaus Gordono kreipimąsi į Krymo gyventojus galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Gordonas paskelbė savo prognozę dėl Ukrainos teritorijų deokupacijos: „Užimame Mariupolį, žinoma, susigrąžiname likusią Chersono sritį, išeiname į liniją su Krymu ir pradedame apšaudyti Krymo teritoriją tolimojo nuotolio raketomis. Ne į gyvenamuosius pastatus, pabrėžiu, ne į civilius, pabrėžiu, o į karinės infrastruktūros objektus.“

Dmitrijus Gordonas perspėjo Kryme gyvenančius rusus apie tai, kas jų laukia, primindamas apie būtinybę kuo greičiau palikti pusiasalį: „Noriu pasakyti: pradedame daužyti Krymo tiltą su visa jo kvailybe. Ši Krymo nesąmonė, kuri vadinama tiltu, turi būti susprogdinta, kad jie net negalėtų iš ten pabėgti. Todėl sakau jiems: bėkite jau. Vis tiek reikės bėgti. Charkivo srityje žmonės bėgdami net nespėjo pasiimti dokumentų, kai vyko mūsų puolimas.“

 

Žinoma, Gordonas ragina bėgti tik „rusiškojo pasaulio“ gerbėjus, rusus ir kolaborantus. Ukrainos žmonės, atkentėję okupacijos sąlygas, galės grįžti į Ukrainą kartu su Krymo teritorija.

(374)
(5)
(369)

Komentarai ()

Susijusios žymos: