„Tai buvo viskas, ką jie turėjo“. Gali būti, kad susprogo visos Rusijos „Kalibr“ raketos!  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl dabar Rusija į Ukrainą taikosi tik bepiločiais orlaiviais, o ne „Kalibr“ raketomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas pasidalijo įdomia informacija - Džankojuje laikinai okupuotame Kryme galėjo pranykti didelė dalis Rusijos „Kalibr“ atsargų. Ždanovas taip mano todėl, kad ankstesnes raketų atakas pakeitė išskirtinai tik „Shahed“ dronų atakos. Ždanovas mano, kad tai gali rodyti, kad „Kalibr“ Rusija nebeturi.

Karo ekspertas aiškino: „Juodojoje jūroje yra keli laivai, tačiau šiuo metu Juodojoje jūroje nėra raketų „Kalibr“ nešėjų. Atkreipiame dėmesį, kad trečioji „Shahed“ ataka vyko be „Kalibr“ raketų“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas išsakė savo nuomonę apie tai, kur galėjo dingti „Kalibr“ raketos: „Tai dar kartą patvirtina, kad Džankojuje viskas buvo ne veltui ir rezultatai buvo pasiekti. Tai, kas detonavo ir buvo sugadinta Džankojuje, šiandien, greičiausiai, jau yra netinkama naudoti ir mums į galvas nebeskrenda“.

 

Prieš savaitę Džankojuje užfiksuota drono ataka prieš geležinkelio mazgą. Manoma, kad buvo atakuota sparnuotųjų raketų „Kalibr“ siunta. Šių raketų partija, matyt, buvo vežama į Sevastopolį, kur „Kalibr“ turėjo būti perkeltos į laivus.

(162)
(0)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: