„Pasekmės yra baisios!“ Neįtikėtina kas nutinka, kai rusai pabendrauja su okupuotais ukrainiečiais  ()

Rusijos kariškiai skundžiasi, kad okupuotuose Ukrainos regionuose vietos gyventojai aktyviai bendradarbiauja su Ukrainos specialiosiomis tarnybomis ir Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, operatyviai perduodami svarbią žvalgybinę informaciją apie okupantų judėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo rusų karo propagandistas iš Maskvos Michailas Lučinas, perspėdamas Rusijos okupacinę kariuomenę apie skaudžias bendravimo su vietiniais gyventojais pasekmes.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai akimirksniu reaguoja į gautą informaciją apie Rusijos kariuomenės dislokavimą, artilerijos ir raketų smūgiais apšaudo kareivines ir okupantų susitelkimo vietas. 

„Pasekmės yra baisios!“

Be to, duomenis apie okupantų buvimo vietą ir judėjimą Ukrainos kariuomenei perduoda ir iki mobilizacijos Ukrainai simpatizavę rusų mobilizuotieji. Žvalgybinę informaciją perduoda ir Rusijos kariuomenės daliniuose engiami ir žeminami okupantai: taip jie keršija savo vadams iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų.

 

Lučinas aprašo schemą, kurią naudoja okupuotose teritorijose gyvenantys ukrainiečiai, siekdami išgauti slaptą informaciją iš rusų karių: vietiniai gyventojai įgauna okupantų pasitikėjimą, o šie net neįtaria, kaip tiksliai gauta informacija vėliau panaudojama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(1)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: