„Bus pragariška situacija“. Bataliono vadas skelbia, kam skubiai ruošiasi rusai  ()

Ukrainos karys, bataliono „Svoboda“ vadas Piotras Kuzikas pasidalijo mintimis apie artimiausius okupantų planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bataliono „Svoboda“ vadas mano, kad rusai laukia tinkamo momento naujam puolimui. Viena būsimų puolimo krypčių – Bachmutas, kur priešas sutelkė pagrindinius savo rezervus. Piotras Kuzikas naujame interviu pažymėjo, kad okupantai laukia ir ruošiasi Ukrainos kontrpuolimui.

Bachmuto gynėjas Kuzikas papasakojo apie padėtį Bachmute, kurį rusai šturmuoja jau beveik metus: „Kaip rodo patirtis, šturmo prie Bachmuto jie nestabdė - rengia po 10-15 puolimų per diena. Dabar reidų labai sumažėjo (aišku, jie kompensuoja nuostolius). Bet jų taktika, sakyčiau, yra bangos - pirma, antra, o paskui devinta. Apšaudymus keičia žmonių atakos“.

Piotras Kuzikas papasakojo apie rusų ketinimus: „Dabar jie akivaizdžiai laukia, kada bus galima panaudoti techniką, ir akivaizdu, kad jos sukaupė. Akivaizdu, kad jie laukia mūsų puolimo. Mes tikime Generaliniu štabu - matysime kas ką apgaus ir kas pirmas pasiduos nervams. Kur bus sunkiausia? Manau, kad galbūt jie pradės puolimą, galbūt palei Bachmuto liniją, ir tada vėl bus pragariška pėstininkų padėtis. Turėsime užduotį bet kokia kaina išgyventi ir juos sumalsime“.

(125)
(0)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: