„Šansų yra gana mažai“. Rusija savanoriškai išves karius iš Ukrainos tik vienu atveju (Video)  ()

Savanoriškas visų Rusijos karių išvedimas iš Ukrainos teritorijos, įskaitant Krymą, įmanomas tik vienu atveju, pabrėžė politikos ekspertas Olegas Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo nuomone, Rusijos Federacija sutiks su tokiu scenarijumi tik tada, kai V. Putiną pakeis demokratiškesnė vadovybė, ir tik dėl dviejų priežasčių.

„Jeigu Putinas ir jo aplinka bus bet kokiu būdu nušalinti nuo valdžios, tuomet taip – naujoji Rusijos vadovybė gali žengti tokį žingsnį ir greičiausiai žengs tokį žingsnį tam, kad vidaus auditorijos akivaizdoje išsaugotų kariškių gyvybes ir pasakytų, kad mes juos jums grąžinome gyvus ir sveikus, o iš kitos pusės – mainais už visišką visų Rusijos karių išvedimą iš Ukrainos gauti Vakarų sankcijų atšaukimą“, – sakė Ždanovas.

Tuomet visa tai būtų paremta sutartiniais įsipareigojimais, pridūrė jis.

Ekspertas pridūrė, kad nelabai tiki tokiu variantu, tačiau „jo nereikėtų visiškai atmesti“.

„Šansų yra gana mažai. Taip, ten vyksta fermentacija, procesas pradėtas, auga nepasitenkinimas tarp elito, net tarp Putinui artimų žmonių. Problema net ne ta, kad reikia nušalinti Putiną nuo valdžios, problema ta, kad niekas nenori prisiimti atsakomybės“, – aiškino Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(59)
(7)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: