„Kategoriškai, kategoriškai prašau liautis“. Legendinis „Madiaras“ kreipėsi į ukrainiečius (Video)  ()

„Madiaras“ kreipėsi į ukrainiečius, ragindamas atšaukti peticiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atskiros taktinės smogiamųjų bepiločių orlaivių grupės vadas, karys Robertas Brovdi, su šaukiniu „Madiaras“, kreipėsi į ukrainiečius su prašymu atšaukti peticiją, kuri pasirodė Ukrainos prezidento svetainėje prieš dieną. Kalbama apie Ukrainos didvyrio titulo suteikimą Brovdi.

„Madiaras“ savo „Telegram“ kanale kreipėsi į ukrainiečius, ragindamas atšaukti iniciatyvą, nes ji gali sukelti priešingą efektą.

Vaizdo žinutėje jis sakė, kad baiminasi, kad, gavęs apdovanojimą ir titulą, jis bus išsiųstas iš fronto linijos į mokymo centrą užnugaryje, kad mokytų naujus padalinius dirbti su atakos dronais, tačiau jo misija ir vieta šiuo metu yra tik fronto priekyje.

„Nekurkite sau stabo. Tai susiję su iniciatyva dėl peticijos, kurią, kaip suprantu, organizavote jūs, mano prenumeratoriai. Kategoriškai, kategoriškai prašau liautis ir atsisakyti šios beprasmiškos iniciatyvos. Nepriklausomai nuo meilės kitame ekrano šone matomam veikėjui laipsnio. Kuo tai baigsis?

 

Taip susidarys aplinkybės, kad Ukrainoje sukurto pirmosios, pilnai įrengtos ir aktyviai veikiančios smogiamųjų bepiločių orlaivių grupės vadas „Madiaras“ rytoj bus išsiųstas į mokymo centrą kokiame nors užkampyje mokyti būsimų lakūnų“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(5)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: