Arestovičius: „pasirodė netiesioginis ženklas, kad Rusija ruošiasi didžiuliams nuostoliams fronte“  ()

Arestovičius įvardijo netiesioginį ženklą, kad Rusija ruošiasi didžiuliams nuostoliams fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektroninio šaukimo įstatymas rodo, kad Rusija ruošiasi milžiniškiems personalo nuostoliams per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, sako Oleksijus Arestovičius.

Buvęs Ukrainos prezidento administracijos patarėjas Oleksijus Arestovičius pokalbyje su Marku Feiginu komentavo elektroninių šaukimų situaciją Rusijos Federacijoje. „Rusijos teisės likučiai ten tiesiog spardomi“, - sakė ekspertas. – „Tačiau įdomiausia yra kas kita. Tai, kad tai netiesioginis ženklas, jog ruošiamasi dideliems nuostoliams Ukrainos kontrpuolime“.

Bendros Oleksijaus Arestovičiaus ir Marko Feigino transliacijos įrašą galima peržiūrėti Oleksijaus Arestovičiaus „YouTube“ kanale.

Pasak analitiko, tai bus demoralizuojantys nuostoliai, t. y., rusai nenorės eiti po ukrainiečių volu ir bus išstumti jėga.

 

„Manevruokite, maksimaliai stenkitės neįkliūti“, - patarė Arestovičius. – „Bėkite, kol yra galimybė, jokiu būdu nepasirodykite karinės registracijos ir šaukimo įstaigoje pagal šaukimą“.

Tuomet ekspertas pabrėžė, kad niekas neruošia žmonių, kurie bus šaukiami pagal elektroninius šaukimus. Jie iš karto bus metami į frontą į pačią „mėsmalę“, kad užlopytų nuostolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: