„Tai būtų geriau net už Putino mirtį“: skelbiamas idealus scenarijus Ukrainai  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris Kirilas Sazonovas pasakė, kaip atrodytų idealus scenarijus Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai – smūgis Kremliui ir po to V. Putino mirtis.

Jei nėra galimybės pasirinkti abiejų variantų, Ukrainai būtų geriau smogti „sprendimų priėmimo centrui“. Rusijoje tai yra Kremlius, taigi jam. Taip mano Kirilas Sazonovas, pabrėždamas, kad kas nors panašus į jį visada gali užimti Putino vietą, o kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pateks į Raudonąją aikštę, efektas bus tinkamesnis Ukrainai.

Kirilo Sazonovo interviu televizijos kanalui „Pryamiy“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos politologas komentavo, kas nutiktų, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogtų Kremliui: „Tikriausiai smūgis Kremliui labiau demoralizuotų rusus, nes tai, kad mes smogėme „sprendimų priėmimo centrui“ - yra rodiklis“.

Po to jis paaiškino, kodėl Putino pašalinimas Ukrianai gali daug ko nepakeisti, ir nubrėžė idealų scenarijų Rusijoje: „Vertikalė yra, jei po Putino mirties visi kibs vienas kitam per gerklę – tai labai gerai. Tada Rusijoje vyks išcentriniai procesai, ir ji suskils. Tai idealus scenarijus. O jei taip neatsitiks? Jei vertikali valdžios struktūra išsilaikys, o Putino vietą užims Patruševas ar koks nors kitas gudruolis? Tada mums apskritai niekas nepasikeis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(6)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: