„Visos žieminės uniformos buvo tiesiog pavogtos“. Skelbiama neįtikėtina žinia, kas sužlugdė 400 000 kareivių mobilizaciją Rusijoje (Video)  ()

Z-okupantas „Murz“ sako, kodėl Kremliui nepavyko surengti naujos 400 000 žmonių mobilizacijos žiemą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 „Visos žieminės uniformos buvo tiesiog pavogtos“. Skelbiama neįtikėtina žinia, kas sužlugdė 400 000 kareivių mobilizaciją Rusijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškis Andrejus Morozovas (šaukinys „Murz“) sako, kad Rusijos vadovybė labai norėjo surengti antrąją mobilizacijos bangą dar žiemą, tačiau to padaryti nepavyko, nes visos žieminės uniformos buvo paprasčiausiai pavogtos.

Vaizdo įrašo ištrauką skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Didelę mobilizaciją Rusijoje mielai surengtų, paimtų dar kokį 300-400 tūkstančius žmonių, bet nėra žieminių uniformų jiems aprengti. Tai istorija apie pusantro milijono komplektų „Ratnik“, kurie neva buvo laikomi sandėliuose tokiems atvejams. Paskui paaiškėjo: o jų nėra! Pusantro milijono komplektų su šarvais, su žiemine uniforma, su visa VKPO (visasezonis bazinių uniformų komplektas - red.). Jų nėra“, - prisipažino rusų okupantas.

Interneto vartotojai pastebi rusiško likimo ironiją: per 20 Putino valdymo metų Rusija sukūrė korupcinę valdymo schemą, kuri visiškai suardė valstybę iš vidaus iki tokio lygio, kad ji nepajėgi veiksmingai kariauti paties Putino paskelbto karo, nes armiją banaliai išgrobstė ir pardavė Kremliaus vadovo pavaldiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(3)
(150)

Komentarai ()