„Bunkeryje įvyko labai svarbus susitikimas. Visa propaganda sudrebėjo nuo Putino žodžių“ (Video)  ()

Tinklaraštininkas Romanas Cimbaliukas išjuokė dar vieną originalią Kremliaus vadovo kalbą, kuri išgąsdino Rusijos propagandą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas Romanas Cimbaliukas sureagavo į žinią apie nepaprastąjį virtualų Putino ir SOBES atstovų susitikimą dėl neefektyvaus Rusijos propagandos darbo. Tinklaraštininkas apie tai juokavo ir užsiminė, kad Solovjovas ir Skabejeva, sužinoję apie šį įvykį, buvo labai įsitempę.

Analitinį vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Populiarus tinklaraštininkas informavo ukrainiečius apie naujausius politinius įvykius Rusijos Federacijoje: „Jūs nepastebėjote, bet pas juos iš tikrųjų viskas sugriuvo. Vakar (balandžio 14 d.) bunkeryje įvyko labai svarbus susitikimas. Taip, Putinas paskambino Rusijos saugumo tarnybos nariams per „Skype“, kad aptartų, kuo remiasi Rusijos vyriausybė. Žiūrėkite“.

Po to rodoma vaizdo įrašo ištrauka, kurioje V. Putinas sako: „Šiandien mūsų darbotvarkėje šis klausimas yra svarbus, o šiandieninėmis sąlygomis – be galo svarbus. Mes kalbame apie Rusijos informacinį saugumą“.

 

Romanas Cimbaliukas pakomentavo Rusijos Federacijos prezidento žodžius: „Nuo šių žodžių sudrebėjo visi: Olia Skabejeva ir Ženia Popovas, aukštesnio rango bendražygiai, tokie kaip Margarita Simonian ir tokie žemesnio - kaip Norkinas. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad Rusijos propaganda nesusitvarko. Vieni į mišką, o kiti - malkų: kiekvienas kelia savo idėjas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(3)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: