Atrodo, pagaliau bus imtasi Girkino - kyla milžiniška reakcija: „jei pasirodys fronte, suplėšysim į gabalus!“  ()

Diversanto Igorio Girkino-Strelkovo bendražygiai dabar labai pasipiktinę dėl jam parašyto pareiškimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-17 Atrodo, pagaliau bus imtasi Girkino - kyla milžiniška reakcija: „jei pasirodys fronte, suplėšysim į gabalus!“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Riaušės tarp turbopatriotų ir apsaugininkų Rusijoje įgauna pagreitį. Tęsiasi atviras karas dėl teisingiausio Kremliaus vadovo gerbėjo titulo.

Pirmiausia Strelkovas ir „Wagner“vadovas Jevgenijus Prigožinas apsikeitė abipusiais įžeidinėjimais žodinės dvikovos metu. Kiek vėliau vyriausiasis Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas pareiškė pretenzijas Girkinui dėl jo kritikos diktatoriui Putinui ir tiesiai eteryje pavadino jį šūdų krūva“.

Į konfliktą įsikišo naujos asmenybės. Tai savo „Telegram“ kanale atskleidė žurnalistas Denisas Kazanskis.

Valstybės Dūmos deputatas Olegas Matveičevas, atstovaujantis partijai „Vieningoji Rusija“, pareiškė, kad Girkinas turėtų būti įkalintas už kariuomenės diskreditavimą. Atsakydamas į tai rusų separatistas iš Donbaso Pavelas Gubarevas, kovojantis viename iš Rusijos kariuomenės dalinių prieš Ukrainą, pareiškė, kad Rusijos „fronto aktyvistai“ suplėšytų Matveičevą už jo žodžius, jei šis pasirodytų fronte.

 

Kaip pažymi Kazanskis, „atrodo, kad pagaliau bus imtasi Girkino. Budrūs putinistai parašė pareiškimą už kariuomenės diskreditavimą“.

„Girkino bendražygiai dabar labai pasipiktinę dėl jam parašyto pareiškimo. Bet kodėl? Juk tai Rusijos pasaulis, už kurį jie kovoja. Pareiškimai, stukačiai, lageriai, represijos, stalinizmas – viskas taip, kaip jiems patinka. Viskas kaip SSRS“, - užbaigė tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: