„Prasidėjo!“. Prigožinas skelbia apie Ukrainos kontrpuolimo pradžią  ()

„Wagner“ įkūrėjas Prigožinas pakomentavo „situaciją su traukiniais ir dronais“. Jis teigė, kad „priešas suaktyvėjo už istorinių Ukrainos sienų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos verslininkas, privačios karinės bendrovės „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas mano, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pradėjo kontrpuolimą.

Manau, kad Ukrainos armijos puolimas iš tikrųjų jau prasidėjo. Matome didelį priešo lėktuvų aktyvumą, didelį aktyvumą perimetre ir fronto viduje“, - sakė Prigožinas publikuotoje garso žinutėje.

Prigožinas teigia, kad rusai kontroliuoja frontą, tačiau situacija palei Rusijos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamos zonos perimetrą kaista. Jis taip pat užsiminė apie Rusijos pajėgų flangus, sakydamas, kad apie juos „iš mandagumo patylės“.

 

Be to, verslininkas kalbėjo apie „situaciją su traukiniais ir dronais“. Jis tvirtina, kad „priešas suaktyvėjo už istorinių Ukrainos sienų“. „Todėl manau, kad viskas jau prasidėjo. Kada pereis į aktyvią fazę? Manau, kad artimiausiu metu. Galbūt artimiausiomis dienomis“, – apibendrino Prigožinas.

(50)
(4)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: