„RapidShare“ grasina jos failų paieškos sistemoms  (0)

Bendrovė „RapidShare“ ketina pašalinti iš interneto nuorodas į jos serveriuose patalpintus piratinius failus – nuorodų katalogus ir rapidshare.com failų ieškančias paieškos sistemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė pareiškė, kad tokie resursai skatina nelegalių failų plitimą ir pažeidžia „RapidShare“ teises į prekės ženklą. Interneto svetainių savininkams buvo išsiusti laiškai su reikalavimu nutraukti piratinę veiklą ir perduoti savo domenus kompanijai. Reikalavimų įvykdymui skiriamos dvi savaitės.

Jau žinoma, kad laiškus gavo Rapidshare.net, Rapid.org, Rapidshare4movies.com ir kitos „RapidShare“ failų paieškos svetainės.

Failų apsikeitimo serviso vadovybė taip pat ketina persekioti tas interneto svetaines, kurios savo domeno varde naudoja žodį „RapidShare“, rašo „TorrentFreak“.

Tokiu būdu bendrovė toliau tęsia kovą su piratiniu turiniu, kurią autorinių teisių savininkų spaudžiama „RapidShare“ pradėjo šį pavasarį. Kovo pabaigoje „RapidShare“ pradėjo blokuoti piratinius failus talpinančių vartotojų paskyras. Taip pat bendrovė pareiškė ketinanti atidaryti licencinių filmų ir muzikos interneto parduotuvę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: