„Ten kritinė situacija. Padėtis flanguose vystosi pagal blogiausią iš numatytų scenarijų“. Prigožinas skelbia rimtą pavojų  ()

„Wagner“ savininkas tvirtina, kad flanguose Bachmuto kryptimi Rusijai klostosi kritinė situacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-12 „Ten kritinė situacija. Padėtis flanguose vystosi pagal blogiausią iš numatytų scenarijų“. Prigožinas skelbia rimtą pavojų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atvirai su Rusijos gynybos ministerija ir generaliniu štabu konfliktuojantis „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas surengė dar vieną „susidūrimą“ su Rusijos reguliariosios armijos daliniais, teigdamas, kad jie praranda savo pozicijas flanguose Bachmuto srityje be kovos. Situacija ten vystosi pagal „blogiausią scenarijų“ Maskvai.

Atitinkamą Prigožino pareiškimą paskelbė su juo susijęs „Telegram“ kanalas.

„Situacija flanguose vystosi pagal blogiausią iš prognozuojamų scenarijų“, – sakė jis.

Pasak jo, tas teritorijas, kurias samdiniams pavyko užgrobti per kelis mėnesius trukusius mūšius, šiandien Rusijos Federacijos reguliariosios armijos daliniai palieka be kovos.

„Šiandien (šias teritorijas – red.) meta tie, kurie praktiškai be kovos turėtų išlaikyti mūsų flangus“, – kalbėjo „Wagner“ savininkas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad tai ne pirmasis Prigožino pareiškimas pastarosiomis dienomis apie situaciją mūšio lauke Bachmuto srityje. Dieną prieš tai jis sakė, kad „flangai trūkinėja ir krenta“, taip pat kalbėjo apie pavojų, kad jo samdiniai bus apsupti, ir vėl skundėsi „sviedinių badu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: