Tai tikras košmaras. Žvalgyba skelbia apie visiškai slaptą projektą „Juodoji dėžė“  ()

Slaptas Gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos projektas, kuriam ukrainiečiai pernai surinko 270 mln. grivinų (6.2 milijono eurų), per pastarąjį mėnesį okupantams padarė daugiau nei 700 mln. USD žalos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Krašto apsaugos ministerijos spaudos tarnyba.

Pažymima, kad „Juodosios dėžės“ darbo rezultatai matomi ant daugelio okupantų objektų, kurie yra tiek laikinai okupuotoje, tiek priešo teritorijoje.

2023 m. balandžio–gegužės mėnesiais projekto darbo rezultatus buvo galima stebėti logistikos centruose, transporto mazguose, vietose, kur sutelkta karinė technika ir kariai, kituose objektuose.

„Daugiau nei 700 milijonų dolerių – tai kitas mūsų indėlis į priešo armijos puolimo potencialo mažinimą, kovinės dvasios demoralizavimą ir jo pralaimėjimo šiame kare priartinimą“, – aiškino Ukrainos gynybos ministerijos vadovas Kyrylas Budanovas.

 

Kaip priminė departamentas, pernai Švietimo ir kultūros ministerijos prašymu fondas „Grįžk gyvas“ kartu su tinklaraštininku Igoriu Lačenkovu slaptam projektui „Juodoji dėžė“ surinko 230 mln. grivinų (5.8 milijono eurų). Tai ankstesnės, ne mažiau slaptos iniciatyvos „Grįžk gyvas“, kurios bendra kaina siekė 40 mln. UAH, padidinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: