[ŽT] Štai ir paaiškėjo, kas susprogdino HE (Video)  (1)

Tiesioginių įrodymų daugėja - Rusijos kariuomenė žinojo apie artėjantį teroro išpuolį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-11 [ŽT] Štai ir paaiškėjo, kas susprogdino HE (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugėja įrodymų, kad okupantai žinojo apie artėjantį teroro aktą Kachovkos hidroelektrinėje ir iš anksto buvo evakuoti iš teritorijų, įtrauktų į potvynio zoną. Visų pirma, Krymo tinklaraštininkas-bendradarbis Aleksandras Talipovas atskleidė okupantų ruošimosi griauti užtvanką detales.

Anot Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato, Talipovas pasipiktino vadinamųjų Rusijos „karo tinklaraštininkų“ pranešimais, kurie pranešė, kad įsibrovėlių personalas salose buvo paliktas ir jie „būdami beveik kritinės būklės lipo į medžius.“ Tinklaraštininkas tikina, kad visa tai netiesa.

Susisiekiau su mūsų vaikinais. Visi išvažiavo iš salų. Trečią valandą nakties ten nieko nebuvo. Nuostolių nėra. Todėl visa informacija, kuri skelbiama, yra akivaizdus melas“, – sakė Talipovas.

„Tai yra tiesioginis įrodymas, kad Rusijos kariuomenė žinojo apie artėjantį teroro išpuolį ir iš anksto paskelbė apie evakuaciją. Didelė tikimybė, kad plačiai paviešinus šią informaciją, jie tradiciškai bandys paskelbti Talipovą „liaudies priešu“ arba „Ukrainos specialiųjų tarnybų agentu“. Tačiau tokių įrodymų daugėja. Visi jie taps papildomais įrodymais būsimame tribunole“, – pažymėjo GUR.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(176)
(9)
(167)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: