„Nuostoliai didžiuliai. Visiškai užgesina signalą ir „išjungia“ dronus.“ Skelbiamas netikėtas košmaras prie Donecko  ()

Rusijos karo šaltiniai praneša apie naujausių Vakarų elektroninio karo sistemų pristatymą į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronto liniją, o tai kelia rimtų problemų okupantams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša apie rimtas bepiločių orlaivių problemas Donecko fronto kryptimi dėl naujų Ukrainos elektroninio karo sistemų.

Rusijos propagandistas Andrejus Filatovas savo „Telegram“ kanale rašo, kad, remiantis iš fronto gauta informacija, Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš Vakarų sąjungininkų gavo naujausias elektroninio karo sistemas, kurios visiškai užgesina signalą ir „išjungia“ rusų dronus. Pasak jo, nuostoliai didžiuliai.

Filatovas daro išvadą, kad arba Rusijos armija Zaporižios fronte naudoja bepiločius orlaivius daug mažesniais kiekiais, arba Ukraina tokių sistemų Zaporižioje dar nenaudoja, o tai gali reikšti rimtas ir prioritetines operacijas netoli Donecko artimiausiu metu.

 

„Remiantis informacija iš fronto, ukrainiečių partneriai vėl atsiuntė šaunią elektroninio karo sistemų partiją. Dronų nuostoliai didžiuliai“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(0)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: