„Per birželį sunaikinta 1000 tankų ir šarvuočių.“ Z-kanalai įsiuto, ką paskelbė Putinas  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vis dar turi iliuziją, kad jo „specialioji operacija“ vyksta pagal planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vis dar turi iliuziją, kad jo „specialioji operacija“ vyksta pagal planą. Birželio 27 d., Kremliuje vykusiame susitikime su kariškiais, jis vėl pasakojo pasakas apie daugiau nei 1000 sunaikintų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankų ir šarvuočių  per birželį.

Z-kanalai įsiutę ir yra įsitikinę, kad jų lyderis gyvena alternatyvioje realybėje.

Putino teigimu, šį mėnesį Rusijos kariuomenė tariamai sunaikino 259 tankus ir 780 šarvuočių. Tuo pat metu, anot jo, vien per praėjusią savaitę ukrainiečiai prarado 280 vienetų technikos. Natūralu, kad diktatorius negalėjo pateikti tokių iškilių Rusijos armijos „pergalių“ įrodymų.

Birželio 27 dieną jo kolega iš Baltarusijos Aleksandras Lukašenka taip pat kalbėjo apie tai, kad Putinas yra įsitikinęs, kad jo agresija vyksta gerai. Jis tikina, kad Rusijos Federacijos vadovas jam gyrėsi pergalėmis fronte per „vagneriečių“ maištą.

„Jis man tai pranešė, kas vyksta fronte. Prisimenu jo žodžius: „Žinai, o fronte, kaip bebūtų keista, yra geriau nei bet kada. Sakau: „Matai, ne viskas taip blogai“,  - sakė Lukašenka.

 

Rusijos Z-kanalai yra apšalę nuo tokių pareiškimų. Rusijos okupantų kariuomenės vadas Jegoras Guzenko pasipiktinęs pareiškė:

„REIKALAI FRONTE GERESNI NEI KADA NORS? JŪS TEN KĄ, APSIRŪKĘ??? Sąžiningai, laikausi iš paskutiniųjų, kad neišsakyčiau visko, ką apie tai galvoju. Jau dabar dantys girgžda“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: