[ŽT] Neįtikėtina. Seržantas gauna velnių nuo Zalužno – kas vyksta (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose jau įvertino kariuomenės vado bendravimą su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-28 [ŽT] Neįtikėtina. Seržantas gauna velnių nuo Zalužno – kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno ir Ukrainos gynėjų tarpusavio bendravimo galima tik pavydėti. Jo komentaras po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 47-osios brigados „Magura“ vyriausiojo seržanto Valerijaus Markuso įrašu sukėlė tinkle nuoširdžių emocijų pliūpsnį.

Birželio 28 dieną Markusas savo feisbuko puslapyje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jis, stovėdamas be šalmo ir apsaugos, kalbėjo apie savo dalinio veržimąsi. Šio vaizdo įrašo įrašymo metu nuaidėjo sprogimas.

Po Valerijaus Markuso vaizdo įrašu Valerijus Zalužnas paliko savo komentarą, kuriame įsakė kariui nedelsiant užsidėti apsaugą. „Valerijau! Bėgte apsirengt! Gausi tu nuo manęs“, – rašė vyriausiasis vadas.

Atsakydamas į tai, Markusas trumpai atsakė: „Klausau“.

Internautai negalėjo neatkreipti dėmesio į tai, kaip Zalužnas bendrauja su kariais. Kai kurie netgi pažymėjo, kad Zalužnas jiems kaip tikras tėvas. Taip pat ukrainiečiai atskirai padėkojo vyriausiajam vadui ir Valerijui Markusui už tėvynės gynimą nuo rusų okupantų.

 

Markusas – Ukrainos kariškis, karo Rytų Ukrainoje veteranas, rašytojas, tinklaraštininkas ir keliautojas. Nuo 2022 m. – 47-osios atskirosios mechanizuotosios brigados „Magura“ seržantas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(0)
(173)

Komentarai ()

Susijusios žymos: