Kažkas naujo. Kaip Putinas pakomentavo NATO viršūnių susitikimą  ()

Žurnalistų teigimu, Putinas neužsiminė apie naują Rusijos sieną su NATO, kuri, Suomijai prisijungus prie Aljanso, išsiplėtė dar 1300 km.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vilniuje pasibaigus NATO viršūnių susitikimui, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasakė oficialią kalbą Maskvoje vykstančiame Ateities technologijų forume „Skaičiavimas ir ryšiai. Kvantinis pasaulis“. Pastebėtina ir tai, kad jis savo kreipimesi neužsiminė apie Vilniaus viršūnių susitikimą. Į tai dėmesį atkreipė „Sky News“ žurnalistai.

Buvo tikimasi, kad Putinas reaguos į NATO plėtrą, tačiau dabartinės situacijos jis nekomentuoja.

Savo kalboje jis kalbėjo apie būtinybę Rusijos Federacijai tęsti izoliacinę politiką. Pagrindinė Rusijos Federacijos problema – technologijų prieinamumas Kremliui įvestų sankcijų fone, kurios tapo dar griežtesnės.

 

Putinas neužsiminė apie naują Rusijos sieną su NATO, kuri, balandį į aljansą įstojus Suomijai, išplėtė papildomus 1300 km.

Pastebėtina ir tai, kad Putino kalba prasidėjo likus vos kelioms minutėms iki Baltųjų rūmų vadovo Joe Bideno spaudos konferencijos Helsinkyje pradžios, kurioje jis dar kartą pabrėžė būtinybę stiprinti Aljansą ir ryžtis prieš Rusijos agresiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(3)
(19)

Komentarai ()